Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Fitnes dvd-k ( Rréka Balexan...

Timido kérdése:

A Fitnes dvd-k ( Rréka Balexandra stb. ) tudja helyettesíteni a futást? Megműtöttek régebben, és nem szabad sokat futnom.

Figyelt kérdés

Ha hetente 3-4 szer megcsinálnám? csak 4 kiló felesleg van rajtam, és feszesíteni szeretnék velük. És a narancsbőrt eltüntetni.

Nincs sok narancsbőr, de szeretném, hogy feszes legyek. :)

vagy valami egyéb tippek?

2010. jún. 23. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem szabad futnom, van más mozgásforma :)

Én szeretek gyalogolni, de a mélyizomtornát is ajánlom, az sem erőlteti meg a lábat (ahol igen, azokat a gyakorlatokat nem kell olyan "jól" csinálni.

narancsbőr ellen tuti tipp: infraszauna. kapszulás, ahol kinn a fejed, lazító, stb. előtte esetleg bekenheted magad valami kencével, utana pedig váltott hőmérsékletű zuhany, heti 1-3 alkalom, és egy hónap múlva nyoma sem marad a narancsbőrnek :)

2010. jún. 23. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

ha te az egész dvd-t megcsinálod egyszerre .. megtapsollak xD tegnap belekezdtem, még csak a comb felénél voltam de le kellett állnom hogy pihenjek de nem tudtam folytatni... ( a comb az első a dvd-n kb a 13.percnél hagytam abba xD)

és rajtam sincs olyan sok..

de amugy sztem persze h használhatod.. nem csak a futás létezik a világon:)

2010. jún. 23. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
persze, az ő dvd-ik nagyon jók, a női problémákra ( pl. löttyedt belső comb) jól rámennek, célzottabban, mint a futás, szóval ajánlom őket!
2010. jún. 23. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat feszesedtem rékával csak ajánlani tudom:)) Sok sikert:))
2010. jún. 23. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Kipróbálom a szaunát is majd :)

A mélyizom torna milyen? van ilyen DVD?

2010. jún. 24. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!