A Fitnes dvd-k ( Rréka Balexandra stb. ) tudja helyettesíteni a futást? Megműtöttek régebben, és nem szabad sokat futnom.
Ha hetente 3-4 szer megcsinálnám? csak 4 kiló felesleg van rajtam, és feszesíteni szeretnék velük. És a narancsbőrt eltüntetni.
Nincs sok narancsbőr, de szeretném, hogy feszes legyek. :)
vagy valami egyéb tippek?

Nekem sem szabad futnom, van más mozgásforma :)
Én szeretek gyalogolni, de a mélyizomtornát is ajánlom, az sem erőlteti meg a lábat (ahol igen, azokat a gyakorlatokat nem kell olyan "jól" csinálni.
narancsbőr ellen tuti tipp: infraszauna. kapszulás, ahol kinn a fejed, lazító, stb. előtte esetleg bekenheted magad valami kencével, utana pedig váltott hőmérsékletű zuhany, heti 1-3 alkalom, és egy hónap múlva nyoma sem marad a narancsbőrnek :)

ha te az egész dvd-t megcsinálod egyszerre .. megtapsollak xD tegnap belekezdtem, még csak a comb felénél voltam de le kellett állnom hogy pihenjek de nem tudtam folytatni... ( a comb az első a dvd-n kb a 13.percnél hagytam abba xD)
és rajtam sincs olyan sok..
de amugy sztem persze h használhatod.. nem csak a futás létezik a világon:)

Köszönöm szépen a válaszokat! Kipróbálom a szaunát is majd :)
A mélyizom torna milyen? van ilyen DVD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!