Mi a véleméynetek erről?
Figyelt kérdés
Reggel nagyon szeretem az alakom. Vékony, feszes, nem lehet semmt megmarkolni(háj vagy ilyenek) szóval tökéletes alakom van ébredés után. Viszont napközbe, meg főleg estére, Nagy darabnak, hájasnak, ducinak érzem magam és bizony van is mit fogni, hájilag.
Szóval akkor melyik vagyok én?
Úgyértem hogy, udom hogy mindeki könyebb reggel meg karcsúbb, de nálam ez nagyon drasztikus.
Mi a véleméynetek erről?
2010. jún. 23. 20:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem gyenge a hasizmod, és mivel nap végére kicsit teli van a poci, ezért a hasizmod nem tudja azt megfelelően megtartani. Erre jó a felülés, hasprés (és nem arra, hogy valakin van 30kiló felesleg, és a hasából akar célzottan fogyni)
2/2 anonim válasza:
Egy kis edzés valóban nem árthat. A másik dolog, hogy estére vizet is felvesz a szervezet, és a gyomorban, belekben is ott van az egész napi bevitt táplálék. Ha emellett még esetleg kisebb táplálkozási hibák, vagy egyéni érzékenység miatt túlságos a bélgáz képződés is (puffadás), akkor attól is jópár cm-rel több lehetsz estére. Ne aggódj emiatt, vagy ha nagyon zavar, délután már csak egyszerre kevés, és könnyen emészthető, nem puffasztó táplálékokat egyél. Például kevés halat vagy húst, és egy kis párolt zöldséget, vagy joghurtot. A gyümölcs és szénhidrát hajlamos puffasztani este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!