Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Működne ez a módszer?

Működne ez a módszer?

Figyelt kérdés
Elmész egy óvodába, és annyit eszel, iszol és mozogsz, mint a gyerekek. Két-három hónap alatt lehet-e így fogyni, és ha igen, akkor mennyit?
2018. okt. 6. 00:08
 1/6 anonim válasza:
100%
Az eszed már úgyis annyi, mint egy 3 évesnek.
2018. okt. 6. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Megneznem azt az ovodat, ahova beengednek egy fogyokurazni vagyot, enni adnak neki, es meg ugralhat is a 3-6 evesek sulyara tervezett jatekokon.

De fogynal, mivel kevesebb Kcal kerul be, mint amennyit elegetsz.

2018. okt. 6. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
LOL
2018. okt. 6. 06:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

válaszolók: szerintem óvónő a kérdező, és a mozgás a gyerekekkel való torna, fogócska, stb lenne.

én dolgoztam bölcsis csoportban, hát ott nem maradt annyi kaja h elég legyen:) meg ott 1 adag csak egy fél kifli, fél zsömle, az meg édes kevés egy felnőttnek reggeltől fél12ig. szerintem.

2018. okt. 6. 07:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán egyél egy gyerek adagot és mozogj sokat. Ha be tudsz menni óvodába akkor menj de szerintem elég hülyének néznének. Nem vagy már gyerek szóval érdemes más módszert keresni.
2018. okt. 6. 07:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyit, amennyi kijön a kalóriaegyenlegből, ez egyéni... Gondolod, hogy egy 45 kilós alacsony nő és egy 2 méteres izmos, kissé zsíros fickó ugyanannyit fogyna? De még te és én is nagyon mások lehetünk kalóriaigény terén, nem kellenek extrém esetek.

Én éheznék és utálnám, az fix. De fogyni minden módszerrel lehet, ami kalóriadeficitet ad.

2018. okt. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!