Érdekelne egy fogyás modszer amiről hallottam, és érdekel, hogy van-e aki már csinálta, tapasztalat, pozitiv negativ eredmény?
Állitolag nincs helyi zsirégetés, de persze ha valamire konkrétan edzel ott jobban fog égni a zsir és jobban fejlődni az izom. Én hasrol szeretnék főjépp fogyni, mert minden rendben, csak a pocak picit nagyobb a kellettnél.
Olvastam, hogy van akik minden edzésnél sztreccsfoliát tekernek a hasuk körül és azáltal jobban izzadnak és fogynak a hasukra. Vélemény? Beválhat?
"Állitolag nincs helyi zsirégetés, de persze ha valamire konkrétan edzel ott jobban fog égni a zsir és jobban fejlődni az izom."
Ha nincs helyi zsírégetés, az azt jelenti, hogy akármennyit dolgoztatod az adott testrészt, nem célzottan onnan fog olvadni a zsír. Izzadással vizet vesztesz, nem zsírt. De ahogy az első válaszoló írja, próbálkozz, és tapasztald meg a saját bőrödön a test működését!
Ha izzadsz, csak vizet veszteség, de azt sem az adott helyről.
A fólia csak annyiban segíti a fogyást, hogy melegebb van alatta. Így edzés közben a felszabadult energia nem forog vissza azért, hogy a testhőmérsékletedet felemelje. De ez ennyi. És nem helyileg, és a mértéke is elhanyagolható.
A helyi edzés segít. De helyi zsírégetés nincs. Csak ott jobban izmosodsz. És a test formáját az izomzat határozza meg. És az ott lévő zsír is jobban eloszlik, így nem lesz annyira plöttyedt, mint kevesebb izommal
"Állítólag X dolog nem létezik, de ha Y-t csinálod, akkor X dolog fog történni."
Logikus, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!