Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2018 június. Origo német...

2018 június. Origo német nyelvvizsga eredményével kapcsolatos a kérdésem. Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés
Legelső vizsgám(hallásértés másnéven labor) elsején volt. Az eredmény az első vizsga után legkésőbb 30 nap. A helyzet a következő: nem érkezett semmiféle eredmény, holott a hivatalos eredmény közzétételét 13.ára ígérték. Fellebbezni 28.ig lehet. (ezért nem szeretnék 30ig várni) És persze ilyenkor szünetel az adminisztráció, nem tudom kihez/hova forduljak az eredményem miatt.

2018. jún. 25. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ki igerte a 13-ai eredmenykozlest? Hivatalosan 30 napjuk van, ami ezen a heten jar le.
2018. jún. 26. 14:18
 2/5 anonim válasza:
Én is most voltam júniusban csak angolon és már én is az eredményeket várom eléggé
2018. jún. 28. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nektek van mar eredmeny? Milyen nyelvvizsgan voltatok kozep vagy felso?
2018. júl. 1. 13:27
 4/5 anonim válasza:
Én középfokú angolon voltam, de még semmi hír.. Már nagyon türelmetlen vagyok, főleg azért, mert felvételi előtt állok és szükségem lenne már rá. Azt ígérték általában hamar meg van az eredményük, de úgy tűnik mégsem..
2018. júl. 1. 14:03
 5/5 anonim válasza:
Van márr eredmény valakinek?
2018. júl. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!