Rubint Réka DVD! 5 kg minusz hetente? Tapasztalat? Valóban hatásos? Heti hányszor szükséges csinálni, és mennyi idő alatt látható az eredmény?
Megvettem a Rubint Réka összes DVD-t , ahol az Add önmagad lemezt úgy reklámozza, hogy 5 kg/ hét!!
Azért ez tuti túlzás.... Nem??
persze, bár így lenne
Ja, lehet, hogy a 130 kg emberekre vonatkozik :))
nekem 60-ból kéne leadni 5 kg-t.
Legalábbis hétfőn még ennyi volt a súlyom. azóta diétázok, de még nem mértem magam.
Kisebb súlyból nehezen fog menni, de ha U1-es kajákat eszel mellette, akkor már elképzelhető, de inkább több idővel számolj szerintem.
Én amikor fogyózni kezdtem, 107 kg voltam és két hét alatt ment le 5 kg Norbival és Rékával, pedig aztán van honnan olvadjon...
Különben update 1-es kajákat eszem, de nem azért, mert kifejezetten norbiznék. Csakis azért, mert ezeket szeretem igazán. Főként zöldségeket.
Egyszer próbáltam egy diétát, ami húsos ételekből állt, de azzal nagyon szenvedtem. Egyszerűen nem nekem való. Ha csak egésznap salátát eszek, azt viszont könnyedén veszem.
Nekem fontos, hogy a kaja örömet is okozzon, hogy jól esően üljek az asztalhoz. A kenyeret nagyon szeretem, de az most mellőzve van, a zöldség ugyanakkor megmaradhatott nekem.:)
A cikkben benne van a válasz:
a cikkben csak az van, hogy nem sziliknból van a segge!
ez nem válasz arra a kérdésre, hogy az add önmagad dvd-je valóban 5 kg fogyást eredményez
nekem sincs szilikonból a seggem, de az még nem bizonyíték arra, hogy reggel futok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!