Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan nagyon egészségese...

Miért olyan nagyon egészségesek és drágák a Szafis termékek?

Figyelt kérdés
Gondoltam veszek palacsinta lisztkeveréket de megláttam az árát 1500 ft körül mozgott olyan fél kg-os liszt ára ... Valaki tudja mitől olyan nagyon egészségesek? Oké, hogy minden mentes és az érzékenyeknek jó de azon kívül? Csak érdekelne :)
2018. okt. 4. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én vettem 20 kilót, egy évig elég volt,pedig mindig ettem. Annak jó aki nem eszik gabonát, és nem kcalt hanem cht számol, vagy beteg. Azt fizeted meg, hogy nem szója meg kukorica van benne. Annyira ,,hülyeség" mint az iphone meg a bmw. Én csak cht számolok, mindennap szafi pizzát meg kakós csigát eszek, nem salátát csirkemellel.Ez az előny. A szafi free szerintem is pénzkidobás.
2018. okt. 4. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egészségért semmi sem drága. Ezek a lisztek szigorúan ellenőrzött termékek válogatott minőségi összetevőkből. Nem tömeg termelt vegyszerezett kukorica és gabona, és szója van benne. Én leraktam a cigit azért hogy ezeket a termékeket fogyaszthassam. És milyen jól tettem ;)
2018. nov. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!