A táplálék kiegészítők és az efféle termékek tényleg azt tartalmazzák amit írnak, és hogy ezek valóban egészségesek?
A kérdésed apró betűs részében lényegében kizárod az értelmes válasz lehetőségét.
A táplálékkiegészítőkre vonatkozó előírások nem szigorúbbak, mint az élelmiszerekre vonatkozóak. A gyógyszerekhez nem mérhető a különbség. Amennyire megbízhatsz egy doboz babkonzervben, tasakos levesben, virsliben, annyira bízhatsz meg a táplálékkiegészítőkben is.
Hogy ez valóban egészségesek-e? Pont annyira mint a doboz babkonzerv, a tasakos leves, a virsli.
-----
A Profi Testépítő az valami klub, hogy nagybetűkkel írod?
Bár sebész lennék, de azért mégis csak orvos: csak buta emberek élnek ilyen dolgokkal. Látványosan fel lehet fújni az azmokat, amelyek aztán semmire sem jók.
Egyébiránt táplálékkiegészítők köre sokkal szélesebb az adzőtermek környékén előfordulóknál.
Igen, a "felfújás" tévhit. Több ismert testépítő, szakértő elmagyarázta, hogy olyan nincs, hogy valami felfúj, hanem vagy vizesedsz, vagy szedsz fel izmot vele, de minimálisat, és az lassan elmegy. Ilyen dolgokra való a kreatin(ez nem rossz dolog, már próbáltam, igaz nem rendes étrenddel, de hatott rövid távon), vagy a rosszabb szteroidok. De, ha rendes étrend mellett szeded, akkor megmaradhat belőle valamennyi, és ezért a neve táplálék kiegészítő. Kiegészíti az étrendedet, és nem arra kell alapozni.
Jöhet a lepontozás megint, de ez több év tapasztalata, és rengeteg idő beleölése az egészbe.
Köszönöm a válaszokat.
Egy kérdező azt kérdezte hogy mért emeltem ki a Profi Testépítők-et?
A válasz az,hogy rengeteg olyan választ olvashatunk efféle kérdéseknél,ahol a külsősök azt írják,hogy káros meg a protein egy szteroid féle stb baromságok és én inkább a TESTÉPÍTÉSHEZ ÉRTŐ embereket kérdeztem.
A válaszokat köszönöm :D
Furcsa egy felfogás az amely egy orvos értő válaszát kevesebbre tartja, mit egy izomagyú testépítő elvakult, buta válaszát.
Normális ember nem edz ilyen szerekkel.
-------------
Előttem nem azt kérdezték, hogy miért emeled ki a Profi Testépítőket, hanem azt, miért írod helyesírási hibával. A külsős szó jelentését sem ismered.
-------------
Mint tanult ember, változatlanul azt tudom mondani, hogy ezek a szerek nem segítik az egészséget.
Akkor ezek szerint Minden Ember aki a testépítést választja egy bunkó,izomagyú.Akkor ezek szerint énis egy izomagyú bunkó vagyok,igaz nem iszom alkoholt,nem cigizek,nem drogozok és rendszeresen adományozok alapítványoknak de igen,én attól még egy nagy bunkó Fa* vagyok mert ezt a sportot választottam.Éljenek a magadfajta hozzáértő emberek!!!
Gratulálok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!