Miért olyan nagyon egészségesek és drágák a Szafis termékek?
Nem értem milyen érvet vársz még!? Minden mentes, érzékenyeknek jó, diétázóknak jó, egészségtelen alapanyagokat nem tartalmaz, BÁRMILYEN ételt el tudsz készíteni a termékekkel, receptötleteket ad a szafi blog, kisbabák is ehetik a természetes összetevők miatt.
1500Ft fél kiló paleo palacsinta lisztkeverék. Ha jól emlékszem, egy adaghoz (ami 5-6db azaz szerintem két embernek elég) 75g liszt kell. És nyilván nem eszel mindne nap palacsintát.
Én is szkeptikus voltam, kipróbáltam egy lisztkeveréket, azóta már szereztem be vagy 6félét, pudingot, lekvárt stb... ennek már több hónapja és a lisztek több mint a fele még megvan, pedig hidd el, használom rendszeresen. Nekem kifejezetten tetszik, hogy 1-2 emberes adagokhoz ad receptet, nem áll a hűtőben halomban, rögtön megesszük. BÁRMELYIK étel (amerikai fánk, piskóta, palacsinta) megvan max 5perc alatt (+sütés) frissen el tudom készíteni reggel az aznapi ebédemet.
Nekem nagyon nagy segítség! Persze ez nagyban függ attól, hogy Te kérdező, miért akarod kipróbálni! Allergia? Diéta? Egészség?
Nem egészséges, hanem divattrendenek megfeleltetve fogyóKÚRÁS, ami nem ugyanaz.
Ha fogyni szeretnél, akkor be kell rendezkedned egy normális életmódra, nem ezeket a vacakokat venni, különféle gyártóktól.
"Összetevők: Teljes kiőrlésű hajdinaliszt, tápiókaliszt, útifűmaghéj liszt, só, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok (szódabikarbóna)"
Megveszed az összetevőket, összekevered és van palacsintaliszted.
Amikor néha szafi lisztes receptet készítettem, magam kevertem a dolgokat, sokkal olcsóbb és működött. Nem lesz pont olyan, hiszen nem tudom az arányokat, de úgyis módosítanom kell a receptet a saját ízlésemnek megfelelően, kellő rutinnal ez nem gond.
Igen, túlárazottak, ha úgy nézzük, de minden előre bekevert vacak vagy kész cukros puding is túlárazott, viszont a kényelmes emberek megveszik. Szafi dolgai legalább alkalmasak speckó étrendek követőinek. Van rá kereslet, hozzá sok recept, Szafi szép és csinos, persze hogy megfizetik :) Az üzlet ilyen. Neki se érné meg bekerülési ár fölött picivel eladni, de nem kötelező megvenni.
Egyes lisztjei eleve igen drága összetevőkből vannak, de bekeverve azért olcsóbb, hogyne.
A másik, hogy ezek ilyen kényelmi dolgok. Akármilyen problémád vagy étrended van, nincs szükség ilyen flancokra. Megértem, aki használja őket, ne érts félre, de nem kötelező kenyeret enni egy gluténérzékenynek, sütizni egy paleósnak, ésatöbbi. Főleg nem azon élni, havi egy alkalomnál pedig elég sokaknak belefér a plusz költség. Én sokszor elég speckó étrenden vagyok (szafi lisztjeinek zöme eleve nem jó nekem) és csórón is vígan tudok édességezni, sütizni, nem kellenek ahhoz ilyesmik. Maglisztjeim és cukoralkoholjaim vannak, de nagyon keveset használom őket.
Amennyiben egészséges, az az összetevők miatt van, de én nem fogalmaznék így. A boltokban kapható egyszerű alapanyagok szinte mindegyike "nagyon egészséges", ennyi erővel... S nem mindenkinek egészséges ugyanaz.
Remek.
Megvolt a napi “minden drága és túlárazott” kérdésed?
Amúgy jah, neked drága és túlárazott, másnak meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!