Ez jó menü holnapra?
reggeli : teljes kirölésű kenyér és egy szelet felvágott + egy bögre tej
uzsonna : egy natúr joghurt
ebéd : 2 tojásból rántotta belekeverve gombát, és kettő kis szelet sült csirkemell. a rántottát egy nagyon kiskanál olajon sütöm.
uzsonna : egy darab alma lereszelve és egy natúr joghurt összekeverve, amibe tördelek dióbelet.
vacsi: sovány túró, és natúr joghurt mézzel ízesítve.
1. vagyok
Vacsira nekem pont elég, esetleg gyümölcsöt teszek bele. És én édesítővel eszem, pedig a méz egészségesebb, tudom:)
Vagy csinálj belőle körözöttet és 1-2 abonettel vagy 1pufirizzsel edd, úgy legalább eszel valami szilárdat:)
Semmi friss zöldséget nem ettél, ezért nem jó a menü. Reggelire sok és többféle kell, én az ebédhez is ennék jó sokat.
Joghurtból napi 1 bőven elég, akkor is, ha natúr.
Vacsorára ne egyél mézet, szénhidrát. A túró nem rossz, ha ragaszkodsz hozzá, de én meg nem bírnám enni magában, az biztos. Vacsira is valami zöldség kéne (egy tányér saláta pl.), kevés hússal, esetleg virsli, sonka, vagy sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!