Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó menü holnapra?

Timido kérdése:

Ez jó menü holnapra?

Figyelt kérdés

reggeli : teljes kirölésű kenyér és egy szelet felvágott + egy bögre tej

uzsonna : egy natúr joghurt

ebéd : 2 tojásból rántotta belekeverve gombát, és kettő kis szelet sült csirkemell. a rántottát egy nagyon kiskanál olajon sütöm.

uzsonna : egy darab alma lereszelve és egy natúr joghurt összekeverve, amibe tördelek dióbelet.

vacsi: sovány túró, és natúr joghurt mézzel ízesítve.

2010. jún. 23. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes:)
2010. jún. 23. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nektek nem hiányzik valami "darabos" a túró+joghurt+méz keverékből? Hogy lehet ezzel jóllakni??? Én mindig gondban vagyok a vacsival...
2010. jún. 23. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
egyél még rizst az ebédhez
2010. jún. 23. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Vacsira nekem pont elég, esetleg gyümölcsöt teszek bele. És én édesítővel eszem, pedig a méz egészségesebb, tudom:)

Vagy csinálj belőle körözöttet és 1-2 abonettel vagy 1pufirizzsel edd, úgy legalább eszel valami szilárdat:)

2010. jún. 23. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
majd kipróbálom, hogy teszek bele pár cseresznyét :)
2010. jún. 23. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi friss zöldséget nem ettél, ezért nem jó a menü. Reggelire sok és többféle kell, én az ebédhez is ennék jó sokat.

Joghurtból napi 1 bőven elég, akkor is, ha natúr.

Vacsorára ne egyél mézet, szénhidrát. A túró nem rossz, ha ragaszkodsz hozzá, de én meg nem bírnám enni magában, az biztos. Vacsira is valami zöldség kéne (egy tányér saláta pl.), kevés hússal, esetleg virsli, sonka, vagy sajt.

2010. jún. 23. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ui: A rizs fölösleges. Salátát egyél, többre mész.
2010. jún. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!