Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyizók! Mi lesz a mai menü?

Fogyizók! Mi lesz a mai menü?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Téliszalámis rozskenyeret már megettem reggelire, + paprika, paradicsom, saláta.

Ebéd: halnyárs vegyes körettel (rendeltem), de csak a rizst eszem meg a halhoz, a sült krumplit ki fogom dobni.

3 körül egy nagy marék meggy.

Vacsi: sült zöldségek fokhagymás joghurttal.

2011. jún. 14. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Kedves Első!:) a foghagymás joghurtos zöldségeket pontosan milyen zöldségekből és hogyan készíted el?
2011. jún. 14. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Reggeli: tejben felfőztem 10 dkg zabpelyhet, tettem bele sok fahéjat, és belekarikáztam egy banánt.

Ebéd: Csirkemellsonka, barna rizs, kígyóuborka, karfiol, egy db tojás

Vacsi: 10 dkg sovány túró ( cottage cheese) 1 sárgarépával

Napközben pár darab mandula

2011. jún. 14. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:

R:joghurt,2 db.ropogós kenyér,paradicsom,

E:rakott zöldbab

V:párolt karfiol,párolt brokkoli,kapros-joghurtos öntet

Nasi:meggy

2011. jún. 14. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Reggeli:egy kave,egy vekony szelet kenyerke vajjal es egy kis lekvarral, ebed:1 hagyma,sok fokhagyma es egy szelet marhahus naturan sutve, 2 fott krumpli,uzsonna:egy pohar frissen facsart grapefuit,vacsora egy kis meretu hal a sutoben sutve zacskoban olaj nelkul,es 1 paprika,egy paradicsom,es egy uborka.Szerintem isteni es egeszseges a mai napi menum.
2011. jún. 14. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:

R: 1 dl narancslé, tejeskávé, tea, tk kenyér sonkával, paradicsommal, eper pici müzlivel és joghurttal

T: kevés eper

E: natúr csirkemell salátával, paradicsommal, paprikával, uborkával, mozzarellával, tk kenyérrel (kis szelet)

U: kevés cseresznye vagy grapefruit

V: még nem tudom

2011. jún. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!