Lehetséges: 5 hét alatt 8-10 kg fogyás?
Jelenleg 178 cm magas és 70 kg vagyok. Soha életemben nem voltam ennyi kiló, 61 kg volt az átlag súlyom.. Azonban kb. fél éve semmit, tényleg semmit sem sportolok/mozgok különösebben és nagyon sokat nasizok és eszek. A kérdésem az lenne, hogy 5 hét alatt egészséges étkezéssel, cukor és fehér liszt mentes étrenddel, illetve sporttal el lehet ezt érni? Persze ez egy úgymond életmódváltás lenne, mert szeretném folytatni 5 hét után is ezt a fajta életvitelt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne bántsatok, nyugi, olyan agresszívek vagytok, ha valaki valamilyen fogyást kérdez. :D Semmi idegeskedés, skacok. :D
Pacsi mindenkinek, köszi a válaszokat! :DDD
Én jóval nehezebb vagyok mint te.
178cm és 94kg.
A diétát 2 hete kezdtem el akkor 98.7 kg voltam .
Minden második nap intenzíven edzek. Alacsony szénhidrát tartalmú ételeket eszek. Nasi egyáltalán nincs , se cukros üdítő se édesség . Szombatonként szoktam csalni de csak mértékkel . Most például szombaton 3x ettem 3x1 rántott sajtot kevés rizzsel.
Heti 1-2 kiló fogyás az egészséges. Szóval ha nem is 5 hét alatt de, hamar le lehet adni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!