Hány kcal volt?
Figyelt kérdés
110 percet sétáltam, az egyik oldalon majd 500 kalóriát égettem el ezek szerint a másikon pedig még a 200-at se értem el, most melyik igaz?
160-1 centi és 48-9 kiló
Esetleg egy tuti biztos számolós oldalt tudnátok ezzel kapcsolatban küldeni?
2018. szept. 20. 15:20
1/5 anonim válasza:
Pontos számításhoz inkább a távolságot szoktuk nézni és nem időt vagy sebességet, de ha mondjuk 3 mp/h val sétáltál [4.8 km/h(átlagos sétálási sebesség)], akkor kb 8.8 km-t sétáltál és égettél ///374 kcal-t/// . Bár ez függ az anyagcserédtől is de ez nagyából pontos szám.
2/5 anonim válasza:
Bocsi, kicsit a gondolat meneten felborult :D Vagy az a kérdés hogy mennyi időt milyen átlagsebességgel, de elég lenne csak! a távolság.
3/5 A kérdező kommentje:
6,03 km volt az út, 10500 lépéssel tettem meg
2018. szept. 20. 16:51
4/5 anonim válasza:
Akkor körübelül 330-360kcal-t égettél :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
2018. szept. 20. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!