Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 1700 kalóriáról...

Szerintetek ha 1700 kalóriáról 300 ra csökkentem a bevitelt akkor két hét alatt mennyi megy le?

Figyelt kérdés
A 300 kcal csak gyümölcs és zöldség lenne. Csak normális válaszokat kérek.

2018. szept. 16. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vágyálmom, hogy néhány kritikus témakört szakember moderáljon, és töröljenek minden kérdést vagy választ ami az egészségre vagy életre veszélyes tippeket ad vagy kér, ne az ilyenekből kapjanak ötletet mások. A tiéd is eltűnhetne így, ugyanis amiről szól az önkínzás témája vagy súrolja az öngyilkosságot vagy valamilyen komoly mentális sérüléshez kapcsolódik.
2018. szept. 16. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális választ, csak normàlis kérdésre lehet adni.
2018. szept. 16. 15:12
 3/9 anonim válasza:
100%
Bele fogsz dögleni, ha te ezt betartod.
2018. szept. 16. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az OK, hogy időnként vannak agyalágyult koplalós kérdések, de az utóbbi napokban szörnyen megszaporodtak.

Persze, egyél csak egy kevés cukrot, kérdező, biztos megköszöni a szervezeted. Izomvesztés lesz rendesen, persze zsír is, de nem így kell csinálni.

2018. szept. 16. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Energiából sok, vitaminból minden, és jönnek a szervi bajok. Nem, nem fogsz tudni lefogyni éhezéssel 5-10 kilót. De jó eséllyel beteg maradhatsz egy életre.
2018. szept. 16. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha normális válaszokat kérsz írj ki egy normális kérdést. 300 kcal rohadt kevés. Konkrétan úgy szétcseszheted a bélrendszeredet, a testedet, mindenedet h sose jön helyre. A jelen állás szerint vágj bele nyugodtan.
2018. szept. 16. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, 300 kcal zöldség-gyümölcsből nem lehet minden vitaminból eleget bevinni. Zsírban oldódóból egészen biztosan nem. 1200 kcal mellett, vegyes étrenden is elég nehéz, még gondos tervezés mellett is.

2 hét alatt talán nem fogja tönkretenni magát, de sok értelmét nem látom, én egy napot sem bírnék ki fehérje és zsír nélkül, még kalóriakorlátozás nélkül sem. Próbáltam már ilyet, csak egy napot szerettem volna, de estére már olyan gyenge voltam és rettentően fájt a fejem, hogy inkább ettem egy rendes vacsorát. Persze lehet, hogy más jobban bírja, de nem lesz látványos fogyás belőle. Vannak sokkal jobb módszerek, amiket hosszabb távon is lehet csinálni és éhezni sem kell.

2018. szept. 17. 01:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha 1700-ról 1300-ra csökkented, akkor heti 0,5 kg-ot lehet fogyni. Ha 300-ra ugyanennyit, csak szenvedve. Minek akarsz szenvedni, ha lehet normálisan is csinálni? Mazo vagy, vagy mi?
2018. szept. 17. 08:18
 9/9 anonim válasza:

Ahogy az előző válaszadó is mondta kb 1300-1400 az ajánlott.Annál alább csak kínzás az akaraterődnek és a testének is.Hogyha pedig mégis ezt választod sokáig úgy sem bírják és visszahíznál.Ha sokat sportközpont akkor a bevitt kalóriák úgy is csökkennek .Inkább ezt ajánlom.

Sok sikert!😀

2018. szept. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!