Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is így néz ki egy...

Szerintetek is így néz ki egy "normális" női test?

Figyelt kérdés

Nekem is ilyen hasam van, és ilyen, sőt rondább striáim, de ezt a hasi részt képtelen vagyok eltüntetni, pedig rendszeresen futok, és figyelek az étrendemre, mi mást tehetnék?

[link]

2010. jún. 22. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A csaj arca aranyos
2010. jún. 22. 15:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan, hogy "normális női test" nem létezik. Nincs ún. etalon, mindenkinek más a normális, vagy a tökéletes, kinek hogy tetszik.
2010. jún. 22. 15:18
 3/17 anonim ***** válasza:
a futás nem hiszem hogy jó a has feszesítésére. csinálj hasizomgyakorlatokat, vagy járj el kondizni, ott biztos akad olyan, aki tud segíteni.
2010. jún. 22. 15:18
 4/17 anonim válasza:
szerintem nem,nekem a hasa nem tetszik
2010. jún. 22. 15:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt hívják kötény hasnak?

Szerintem is néz le egy edzőterembe és beszélj egy edzővel.Hátha tud valami okosat mondani.

2010. jún. 22. 15:21
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg ez egy "normális" női test, mivel a modell lány teljesen egészséges, és semmi extrát nem csinált a testével. A hasa miatt sokan kritizálták, hogy kicsit túl is lőttek a célon a természetességgel, de legalább önbizalmat ad azoknak, akik hasonlóan nem egyeznek a jelenlegi anorexiás ideállal.
2010. jún. 22. 15:22
 7/17 anonim válasza:
33%

jajjj, kérdező!

Jössz te is itt a fogyós kérdéseddel. Na de lásd, kivel van dolgod:

Vagy kotródsz nyomban a szó szoros értelemben edzeni, sportolni és mindeközben odafigyelni, mit zabálsz, vagy itt ülsz a gép előtt és sajnáltatod magad, de hogy hogy kéééne, meg mint kééééne????!

Basszki!

TE IS PONTOSAN TUDOD, MIT KELL TENNEK! AKKOR MI A F@SZÉRT SAJNÁLTATOD MAGAD?

Leírtam...

Te döntésed...

2010. jún. 22. 15:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez elég csúnya, de átlagos. viszont lehet, hogy nem ilyen képekkel kéne az anorexia ellen küzdeni.:D
2010. jún. 22. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
láttam már ezt a képet, de nem értem a hasát. nem tudom feldolgozni... kevesebb bevitt kalória, több mozgás. mire gondoltál még?
2010. jún. 22. 15:31
 10/17 anonim válasza:

A lényeg a rendszeresség! A rendszeresség! rendszeresség!

Soha nem értik ezt meg, akik ezzel a fogyás témával jönnek. :)

Szánalom...

2010. jún. 22. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!