20 hét alatt le lehet fogyni 20 kg-ot, tisztán zsírból?
Elmeletben meg.
Kaloriabazis-t kezd el hasznalni es kovesd amit ott ir.
Allits be heti 1kg fogyast es megadja mennyi a max kcal.
+ dobj ra valami sportot heti 2-3 alkalommal (ne futas legyen).
Sok sikert
Ha beleraksz egy kis súlyzós edzést, mondjuk heti 1-2, akkor nem csak hogy nem fogsz leadni izmot, de még szerezni is fogsz, ami szerintem motiválni fog a további edzésekben. A másik, hogy rengeteg vizet is lefogsz adni az elején, ekkor még viszonylag könnyű lesz a fogyás.
Tipp: egyél sok jó minőségű fehérjét ami kelleni fog az izmaidnak, és legalább összesen 1800-1900 kcalt egyél meg egy nap.
Én a kalóriabázist használom, heti 1 kiló fogyásra van beállítva. Már le kellett volna adnom 10 kilót a kalóriabázis szerint. De csak 6 kilót fogytam. Betartom, sosem lépem túl a keretemet, súlyzós edzésem is van heti 3x. A napi kalóriakeretem 1320 kalória.
Nem fog menni szerintem a heti 1 kiló vagy ha igen, akkor nagyon durva diétával.
A kalóriabázis makróit is használod?
fehérje, ch, zsír?
Mert az ott max. ajánlott ch szerintem sok, én egy 30%-al visszavettem belőle, és rádobtam a fehérjére.
4: Persze, mert nem vagyunk gépek. Mindenki más. Ezek az oldalak, csak iránymutatásnak jók. De nyilván nem fog mindenki ugyanúgy változni. Na meg azért vannak mérési hibák is.
Szerintem egyébként nem lehet ilyen sokat fogyni ennyi idő alatt. De akkor sem lesz semmi baj, ha nem 20, hanem 25 hét múlva megy le, nem?
Gondolom, hogy nem probléma a kérdezőnek, ha 25 hét lesz a húsz helyett, mivel ha lefogy, ahhoz hogy meg is maradjon a vékony énje, életvitel szerűen kell folytatni a diétát.
Viszont, nagy túlsúlynál simán lehetséges a heti 1, de még a 2kg fogyás is, helyes kajával és mozgással megtartható az izom legnagyobb része is.
A magasságához ez nem olyan nagyon extrém súly, amivel 10-20 kilókat lehet lefogyni rövid idő alatt.
Na meg ez nem is a fogyasszuk le műsor, ahol nagyon durva diétának és mozgásnak vetik alá az illetőket, és valóban hirtelen sokat fogynak, csak aztán utána minden bőr lóg, de persze a műsor fizeti a műtéteket :)
Le lehet, ez kisebb feleslegnél is reális cél, persze ott általában nehezebb, de van, akinek 30 kiló feleslegből is nagy erőfeszítés heti 20 dekát fogyni... DE megoldható a heti 1 kiló, legfeljebb rendesen kell mellé mozogni. Heti 1 kiló még egészséges tempó, nagyon kövéreknek akár fölötte is az. Az elején akár picit gyorsabban is fogyhatsz, de ez nem akkora felesleg, hogy ajánlatos legyen az 1 kiló fölé menni. Később pedig lassul a fogyás, hacsak nem mozogsz egyre többet vagy leszel képes levinni a kalóriabevitelt (ehhez persze az kell, hogy kezdetben ne legyen kevés).
Jó étrend és megfelelő mozgás mellett nem lesz jelentős izomvesztés, sőt ahogy írták, picit akár izmosodhatsz is.
ma 10:21-nek
A kalóriabázist használom de a makrók egyénileg lettek beállítva (fitnesz edző állította be, fogyási célzattal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!