Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit adhatok le tavaszig?

Mennyit adhatok le tavaszig?

Figyelt kérdés

Sziasztok! ! Előző hét hétfőn elkezdtem egy edzést, ami ebből áll:

4 ütemű fekvőtámasz: 3 perc

Paprika jancsi: 3 perc

Alkaros támasz: 3 perc

Felülés: 3 perc

Derék emelés: 3 perc

És a perc számokat naponta emelem egynél. Pl tegnap 3 percet csináltam fekvőtámaszból és ma 4-et fogok, de a többiből 3-at. Minden nap citrom lével kevert vizet iszok. Az lenne a kérdésem, ezzel a módszerrel mennyit fogyhatok jövő év áprilisáig? 172 cm magas és 82 kiló vagyok, lány, és szertnék áprilisra 55 kiló lenni, ugyan is akkor lesz egy bál amin táncolni fogunk. Szeretnék minimum 22 kilót ledobni. Szerintetek összejöhet? Válaszokat előre is köszönöm:) (amúgy hetedikes vagyok)

2018. szept. 11. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1. Mint ahogy már előttem írták, ezt az "edzéstervet" nem fogod bírni, mert nagyon megerőltető.

2. Én kb tíz napja kezdtem fogyókúrázás (ami nálam inkább egészségesebb étkezés) mellett biciklizni, kedden, csütörtökön, szombaton illetve vasárnap, minden alkalommal kb 40-45 km (ami kb 1,5-2 óra alkalmanként), és így ment le nekem 10 nap alatt 1,5 kiló. Magyarul nem hiszem, hogy napi 10-20 perc biciklizés hatásos lenne (jó, mondjuk mindenki más, de akkor is), ha tényleg ilyen ütemben és ennyit akarsz fogyni, akkor biciklizz többet, vagy menj el futni vagy úszni, a lényeg, hogy próbálj minél többet sportolni.

2018. szept. 20. 14:55
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 Köszönöm a választ :) Mint már előbb írtam, próbálkozom vele. Már fogytam 2 kilót és bízom benne hogy jövőre sikerülni fog :)
2018. szept. 20. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!