Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 2 hét alatt...

Hogyan fogyjak le 2 hét alatt egy 4-5kg-t?

Figyelt kérdés
Kb fél éve felszedtem 4-5kg pluszt de egy fontos eseményre bele kéne férnem egy ruhába. 36os méretről kéne 34re lefogynom(nem vagyok sovány, nem is koplalni szeretnék, csak a kis pici hájpárnákat eltüntetni mivel azok miatt nem férek bele). Tornázom amúgy rendszeresen itthon.

2018. szept. 5. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Ha normálisan nekiállsz, és mondjuk -500 kcal-al kevesebbet eszel, akkor teljesíthető a heti 0,5 kg, ha még mozogsz is mellé egy csomót, akkor is maximum 1 kg mehet le hetetne, úgyhogy ne akarj lehetetlenséget művelni. Ennél többet már csak egészségkárosodással lehet fogyni, és ennyit egyik "fontos esemény" sem ér.

Esetleg vágd le valamidet, ami 4-5 kg.

2018. szept. 5. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

2 kiló s még 2 kiló vízből esetleg lemehet, többet ne akarj, egészségtelen és valószínűleg pocsék közérzettel, kiéhezve, potenciálisan rém rosszul kinézve (nem mindenki tud aludni éhesen, például) veszel majd részt a fontos eseményen... Az jó? Pár kiló felesleget a világon senki nem fog észrevenni rajtad, max. te, akinek már erre élesedett ki a szeme. S ha valaki mégis észreveszi, azt sem feltétlenül zavarja. Nyilván ne túl kicsi ruhát vegyél fel, amiből kidagadsz, hanem rád illőt, ami esetleg elrejti azt a minimális kis pluszt. Úgyhogy vegyél fel egy másik ruhát. Vagy a már más által említett fűző, egy picit az is összébb vesz, ha annyira fontos abba a ruhába préselned magad.

Nem teljesen lehetetlen ennyit fogyni nem vízből, de rengeteg edzés és önsanyargatás kell hozzá és sok izmot veszt az ember s utána azért megvan a böjtje a dolognak. Én képtelen lennék rá, az biztos, de nem is vagyok mazochista, egészségtudatos viszont igen. Ezt soha, senkinek nem ajánlhatja felelősségteljes ember.

2018. szept. 5. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
34-es méretre lefogyni, irtó nehéz, mert az a csont és bőr kategória. Vegyél új ruhát. A 34- es méretet ugysem fogod tudni tartani, hacsak nem szeretnél anorexiás lenni.
2018. szept. 5. 19:17
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Aki 36-os méretről fogyni akar, az már anorexiás. Mond már el, mi szép van egy 34-es méretű felnőtt nőn? Ezzel a gyors fogyással, amit szeretnél, csak azt érnéd el, hogy elveszíted a maradék - valószínű már amúgy sem létező - izomzatod.
2018. szept. 6. 06:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Jobban jársz egy új ruhával sztem :) a 36 os méret pont jó, de ez az én véleményem.
2018. szept. 16. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!