Ha valaki diétázik mit ebédeljen?
Ez attól függ, hogy otthon ebédelsz-e, vagy sem! Ha munkában ebédelsz, akkor barna kenyérbő, vagy teljes kiörlésű kenyérből készíts szednvicst, amibe teszel sajtot, pulyka vagy csirke sonkát, s viszel mellé egy kis salátát, amibe lehet saláta, paradicsom, paprika, uborka, répa. Ezt reggel gyorsan el tudod készíteni.
Ha otthon ebédelsz, akkor csirke, vagy pulyka mellet felszeletelsz, mint a rántotthúshoz szoktad, s egy pohárba negyedig öntöd az olajat, nyomsz bele jó sok fokhagymát, egy evőkanál vegeta, kis bors, szója olaj, vagy variálhatod a fűszereket amik otthon vannak, na ezzel bepácolod a húst, s amikor ebédelni, vagy vacsorázni szeretnél, ezt csak egy teflonedényben kisütöd. Eheted salátával, vagy párolt zöldségekkel, rizzsel. Vagy készíts főzeléket, arra is jó az a husi feltétnek. S 2-3 napig is eláll a hűtőben a pácban, s mindig csak frissen kisütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!