Anorexiások! Ti nem híztok a víztől is?
egy ásvány vízbe nézd már meg menyi kalória van :D a szervezeted még több kalóriát éget el, a víz feldolgozásával, mint amenyit adna
a mérleg azért mutat többet, mivel amíg nem ürül ki addig benned van, de mint tudod 2 liter víz 2 kilónak felel meg
emiatt mutat többet, de azt kipisiled, nem raktározódik, nem megy zsírba, serkenti az emésztést, kicsit teltség érzetet okoz, hidratál, én is 4 liter körül iszok egy nap, este 3 kilóval vagyok kb nehezebb, de reggelre ugye ha ürül a szervezetből 3 kilóval (vagy kicsit többel) kevesebbet mutat
Ezt komolyan kérdezed? A víz természetesen nem növeli a zsírtömegedet egy hangyányit sem (igazából picit negatív kalóriás, mert nulla kalóriát ad és egy egészen parányit elvesz, hisz fel kell melegíteni, tologatni ideoda a testben, a wc-ig is el kell menni meg minden :D).
Aki vizesedik, az egy másik történet, de normál ember ihat 4-5 litereket naponta, nem sokat változik a testében levő vízmennyiség, nyilván nem gyűlik fel benne, hogy néznénk már ki akkor?
Anorexiás ugyan nem vagyok, de ők sem tudnak a vízből zsírt építeni, de még cukrot vagy fehérjét sem... Víz, nullkalóriás...
Jajj de buta gyerek lehetsz ,addig örülj amíg a vizet megtartja a tested mert amikor már nem akkor egy ráncos vén banya leszel.
Hízni meg csak a kalóriáktól lehet. A víznek nincs kalóriája. A kalória (cal) az energia mértékegysége: egy kalória egy gramm víz hőmérsékletét egy °C-kal emeli meg.
A vízben nincs semennyi kalória, nem lehet hízni tőle semenyit.
Ha hirtelen sokat megiszik valaki, egy rövid időre nagyobb lehet a hasa, de az nem hízás, és magától el is tűnik rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!