Ti is érzitek, ha híztok?
Nem tudom, hogy ez másnál is így van-e, de ha hízok, (hiába lassan és csak 1 kilót) érzem, hogy feszül a combomon a bőr (főleg oda szoktam), fáj, és ha nem kezdek el kevesebbet enni, megjelennek a striák, ami mégjobban fáj.
Régebben, mikor az étkezési zavarom miatt felszedtem 3-4 kilót, leülni, nadrágot felvenni sem tudtam, és már sírtam a fájdalomtól.
Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Nem, én 5-10 kilót sem veszek észre (ha vékony lennék, akkor persze feltűnne).
A fizikai aktivitásban pedig 30 kiló sem zavart sosem.
Sosem hallottam még ilyenről, hogy feszül és fáj, pedig ismerek pár túlsúllyal rendelkező embert, aki elmondaná, ha így lenne. Hogy mik vannak...
Köszönöm a válaszokat!
Eddig még nekem sem számolt be senki hasonlóról, ezért is nem igazán tudom hova tenni. Egyetlen előnye van, hogy nem szedek fel észrevétlenül kilókat, de egyébként nagyon kellemetlen, és a bőrőm is tele van csíkokkal.
De igen, száraz a bőröm, hiába kenek rá olajokat meg krémeket. Anyukámtól örököltem. Viszont ez a fájdalmas hízás neki is új volt.
#6 Nekem meg az a fura, hogy valakinek nem fáj:D
Amúgy nem vagyok túlsúlyos. Régen kifejezetten vékony voltam, és a normális súlyom elérése is ilyen fájdalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!