Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit tudok fogyni a tojás...

Mennyit tudok fogyni a tojás diétával?

Figyelt kérdés
Egy 50 kg-mos nő mennyit tud fogyni a 2 hetes tojás diétával? Tudom, nem egészséges, azt is tudom, hogy életmódot kellene váltani, amit meg is tettem, de csak nem akar több kiló lemenni rólam, ezért gondoltam erre. A kérdésre válaszoljatok légyszíves, nem kioktatást kérek, köszönöm!
2018. aug. 31. 15:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Ezek szerint maximum még 5 kg az, amit lefogyhatsz, hogy ne legyél betegesen sovány.

Ezt a kis súlytöbbletet - az utolsó pár kilót mindig nehezebb leadni, és sokszor meg is áll akár hónapokra is a fogyás, föleg, ha a szervezetednek ezek már nem fölöslegesek, mert már nincs rajtad zsír, a "súlytöbblet" izomból van.

A tojásdiétával elöfordulhat, hogy le tudnád adni, de - ahogy már sokan elöttem írták -, igen nagy valószínüséggel belebetegedsz! Eleve nem a kilókat érdemes nézni, hanem az összképet, márcsak azért is, mert az izom nehezebb, mint a zsír.

2018. aug. 31. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld!

Belassul az anyagcsere, ha eddig 1300 kcal volt az alapod, most lesz 1100. Vagyis ha ugyanazt eszed, akkor hízni fogsz. Jön a következő csodadiéta. Újabb anyagcsere lassulás, újabb hízás.

Minden ilyen balfazs diétával sokat vesztesz izomból, ez IS az oka, ha az alapanyagcsere belassul.

A végén úgy jársz, mint én: 80 kg, 152 centihez, és 1400 kcal a napi adagom, hogy tartsam a súlyom. Ha nem hiszed, küldök képet, hogy előtte-utàna, pár év különbséggel.

Keress személyi edzőt, kérj étrendet, egy hónap alatt átformálja a tested, és segít megtartani. Nem megfizethetetlen.

2018. aug. 31. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy hétig emeld a kalóriád majd urja menj vissza a mostanira hidd el befog újra indulni a fogyás
2018. aug. 31. 19:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha szimpatizálsz a tojással, alapozhatsz rá, de az ilyen idióta, enyhén koplalós diétákat inkább hagyd. Láttam már rosszabbat, de ez sem valami jó (nekem főleg nem, ennél azért több tojást és jóval több zsírt és kalóriát eszem naponta fogyáskor. amúgyis idiótán van elosztva, az elején rengeteg tojás, a végén szinte semmi, mondjuk lehet, hogy az átlagember akkor már unja a tojást, de szerintem a koplalást is).

A kalóriaegyenleg alapján fogysz. Ha testreszabottabb módon csökkented a kalóriabeviteledet, hasonló eredményt érsz el, de azért a koplalást nem ajánlom. Ha téged is a tojás laktat messze a legjobban, mint engem s jól is esik neked, akkor egyél bőven, de egy rendes, egészséges, élvezetes étrend keretében, változatosan elkészítve.

S ha nehéz fogynod, mozogj többet. Itt a remek idő, biciklizős, túrázós... 50 kilósan már olyan kicsi lehet az alap kalóriaigényed, hogy ételcsökkentéssel előbb futsz bele a koplalásba és a szenvedésbe, mint a kicsit is rendes tempójú fogyásba. Mozgással könnyebb, sok mozgással még inkább.

2018. aug. 31. 20:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Még valami. Ha eddig gyökeresen máshogyan ettél, valószínűleg kikészülsz tőle. Az ideális diétámat én magam sem bírtam évekkel ezelőtt, mert túl drasztikus volt a váltás. Ez pedig a kiagyalók szerint sem egy tartható valami, olyanokat pedig ne csinálj pár napnál tovább (vannak érdekes böjtök speciális helyzetekre, de azt az ember nem csinálja 2 egész hétig, az rengeteg idő, simán szétcsaphatsz magadban valamit, ha ideiglenesen is).
2018. aug. 31. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:

"A kérdésre válaszoljatok légyszíves, nem kioktatást kérek, köszönöm!"

Ez a kedvencem, tudja, hogy mekkora baromságot készül csinálni, de neeem.

Megcsináltad a kis diétádat, elégedett vagy, kérdező? Vagy kórházban vagy?

2018. szept. 10. 16:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen, elégedett vagyok, mert már 7 kg-mot fogytam :D
2018. szept. 11. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Majd akkor is örüljél, ha 14 kg jön vissza. :D
2018. szept. 11. 16:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Istenem, ha nem kezdek el zabálni, és egészségtelenül étkezni a diéta után, nem fogok visszahízni.... okosok.
2018. szept. 11. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Ki találta ki ezt a pontosan kétszeres visszahízást koplalás után, nem tudom, de nyilván nem így működik a dolog. A valószínűsíthető visszahízást még értem, persze semmit nem fog visszahízni, ha nem eszik többletben (már a zsírvesztésből, víz, salakanyag jöhet vissza). Attól még ez idióta nőimagazinos agymenés, nem diéta, annak szabályai vannak és viszonylag épeszűek.

Viszont 2 hetes s csak egyes napjai koplalósak (hacsak nem nagy az ember kalóriaigénye), ami azért csökkent valamit a veszélyeken.

2018. szept. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!