Liszt helyett keményítővel sűrítek, az egészségesebb?
Figyelt kérdés
Kukoricakeményítőt használok. Kőnnyebben emészthető a lisztnél? Fogyás szempontjából kedvező?2018. aug. 31. 06:48
2/5 anonim válasza:
NEM, gyakorlatilag semmi különbség köztük, csak az étel állaga lesz más, a keményítötöl kocsonyás jellegö lesz az étel leve, nem a megszokott átlátszatlan.
3/5 anonim válasza:
Nem. Kb ugyanaz a kettő.
Nem tudom, milyen ételről van szó, de van, amiből simán kihagyható.
Illetve nem is mindennap olyat eszik az ember, amibe eleve kéne. Úgyhogy ha időnként eszel olyat, akkor sem lesz bajod és a fogyást sem befolyásolja.
4/5 anonim válasza:
Csak akkor, ha gluténérzékeny vagy, mert az ugye a kukoricában nincs. De egyébként ugyanúgy gyors felszívódású szénhidrát, tehát nem egészségesebb vagy jobb fogyókúra szempontjából.
5/5 anonim válasza:
Nemsokára én is jövök ebbe a rovatba, mert ÉLETMÓDVÁLTÁST tervezek újra.
Édesanyám tápanyag-allergiája miatt főleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!