Ha úgy sütöm a kenyeret, hogy keverek a tésztájába konjac lisztet (vagy más rostot), akkor egészségesebb lesz, és kevésbé emeli a vércukorszintet?
Figyelt kérdés
Nem gluténmentes kenyérről van szó. Sima fehér kenyér vagy rozsos. Milyen lesz az állaga?#kenyér #vércukor #glikémiás index #kenyérsütés #rozskenyér #rost #konjac liszt #burgonyás kenyér #zabrost
2018. márc. 28. 21:54
2/2 anonim válasza:
Valamivel egészségesebb lesz igen , és mivel adott mennyiségben így kevesebb lesz a fehérliszt kevésbé emeli a vércukorszintet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!