Főtt durum tészta vagy főtt teljes kiőrlésű tészta emeli meg kevésbé a vércukorszintet?
Figyelt kérdés
Természetesen 'al dente'-re főzöm.2016. jan. 31. 13:07
1/3 Szabi.L válasza:
Durum. Magasabb a fehérje tartalma és ez lelassítja a felszívódást.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 31. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!