Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főtt durum tészta vagy főtt...

Főtt durum tészta vagy főtt teljes kiőrlésű tészta emeli meg kevésbé a vércukorszintet?

Figyelt kérdés
Természetesen 'al dente'-re főzöm.

2016. jan. 31. 13:07
 1/3 Szabi.L ***** válasza:
Durum. Magasabb a fehérje tartalma és ez lelassítja a felszívódást.
2016. jan. 31. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Bezony, durum.
2016. jan. 31. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!