Teljes kiőrlésű vagy durum tészta?
Figyelt kérdés
Melyiket ehetem nyugodtabb szívvel?Mennyit?Mivel?2014. jún. 3. 14:39
1/4 Lipton. válasza:
A durum tészta az teljes kiőrlésű.
2/4 anonim válasza:
-A durum tészta az teljes kiőrlésű.
Maradjunk annyiban, hogy nem. A durumtészta durumbúzából készül, és tojás hozzáadása nélkül is lehet belőle tésztát csinálni. Kalóriatartalmában kb. megegyezik a normál tésztával.
A teljes kiörlésűben meg akár több kalória is lehet, de élettani hatásaiban kedvezőbb, mint a normál tészta. Viszont szerintem borzalmas az íze.
3/4 anonim válasza:
Ui: lehet, hogy létezik teljes kiőrlésű durumtészta is (de maga a durum nem azt jelenti).
2.
4/4 anonim válasza:
Csak osztani tudom 2-es véleményét. Most főztem ki és elég rossz, pedig mindenevő vagyok. Szósszal jobb lesz szerintetek vagy inkább főzzek ki másik fajtát? Persze régi kérdés ha már nem jártok erre, akkor keresem tovább a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!