Azt mondta nekem valaki, hogy minden nap érdemes kiválasztani egy napot, amikor csak zöldséget és gyümölcsöt eszek, ez hatásos lehet?
Nem, utálom az izombomlás gondolatát.
Jó, ha mindennap bevisszük a kötelező fehérjét és zsírt. A szénhidrát már sokkal kevésbé fontos, szigorúan az emberi szervezet működése szempontjából, mert egyedszinten okozhat mindenféle gondot, pl. koplalást, ingerlékenységet, tápanyaghiányt. Nem mindenki tud kevés szénhidrátot enni. De a fehérje akkor is fontosabb, különben izmot bont a test.
Persze egyetlen böjtös nap még beleférhet. Ha valaki úgy érzi, hogy egy ilyennap jólesik neki, de máskor rendesen eszik, lelke rajta. Én csak éheznék és irritálna a fehérjehiány, erre háklis vagyok, így sincs elég izmom. Plusz a sok cukor nem esik jól. Kizárólag fehérjedúsabb zöldségekkel jobb lenne, de nem az igazi.
"minden nap érdemes kiválasztani egy napot"
Mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!