Mit egyek reggelire? (koli)
veszel egy elektromos főzőlapot, 10ezer körül már van
reggelire ihatsz egy adag fehérjét is
Nem tudhatom, te mit unsz meg és mit nem, ez nagyon egyéni. De elég sok lehetőséged van még.
Ha van konnektor, akkor tojást is tudsz főzni egy vízmelegítőben.
A fogyáshoz nem kell "diétás" ételeket enni folyton, bármit is jelent az neked. Rengeteg kalória nagy mennyiségű ételben van, egy zsemlében pont nem. Attól még neked lehet előnytelen a péksüti, de ez akkor sem igaz mindenkire. Nekem hangsúlyozottan előnytelen, de ettől még napi sok zsemlével is tudok fogyni, ha épp aktívabb korszakom van (ha viszont a megfelelő feltétekkel igen laktatóvá pakolt zsemle nem fér bele, akkor az aszalt gyümölcsös zabkása pláne nem. már nekem, lehet, hogy te a különleges, zabkásával irreálisan könnyen jóllakó emberek közé tartozol, sok ilyen van).
Nem muszáj mindig abonettet meg szalámit falni. Időnként egyél gabonapelyhet, gofrit, vagy csak simán gyümölcsöt. A tojás amúgyse diétás kaja, úgyhogy azt ne sajnáld :)
A főtt étel hiányát úgy oldottam meg, hogy ha étteremben kajáztam, a maradékot elvittem tárolóegységben magammal. Volt, ami 2 napig is kitartott,akkora böhöm adagot adtak.
Jó, Kérdező, akkor mit szeretnél, milyen választ írjunk? Én koleszban ugyanezt meg tudtam oldani, azért tanácsoltam neked is.
Ha ennyire jobban tudod itt a dógokat mindekinél, minek írtad ki a kérdést?
2. voltam s szerintem normális választ írtam. Rengetegen főznek tojást és tésztát vízmelegítőben, ami ugyan nem arra való, de a szegény kolisnak leleményesnek kell lennie.
Amúgy nekem a tojás kiugróan a legdiétásabb ételem s legjobb tudomásom szerint a többséget remekül laktatja.
Valaki ajánlott fehérjeport.
Na, zabbal variálni a sokféle ízű proteint, az egyik legjobb reggeli. Plusz mindig más pár szem gyümölcs.
Vagy kazein. Nagyon jól laktat. Szintén feldobható gyümölcsdarabokkal
Por+víz+gyümölcs. 2 perc alatt kész. És még egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!