Az igaz, hogy ha zsírosabb kaja után gyümölcsöt (pl. almát) eszünk, akkor az megköti a zsír egy részét?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 15:30
1/6 anonim válasza:
azt nem tudom hogy igaz vagy sem de már én is hallottam a tvben
2/6 anonim válasza:
hmm,ez engem is érdekelne,ha valaki tud valamit légyszi írja le :)
3/6 anonim válasza:
Az engem is érdekelne,ha valaki ezt megmagyarázná tudományosan,mert én nem látom az összefüggést.
4/6 anonim válasza:
Kaktusz gyümölcs /Opuntia/ valóban megköti a zsírt, és a széklettel emésztetlenül távozik a bélből.
5/6 anonim válasza:
a rendes gyümölcs nem fogja. ah epesavlekötőt szedtek (szigorúan tilos!), akkor hatásos lesz:P
6/6 anonim válasza:
Hát, nem tudok szakértőként nyilatkozni, de tény, hogy én kb minden ebéd után megeszek 1-2 almát, vagy egy grépfrútot... és, lehet csak "placebo", de úgy érzem mindenképpen jót tesz. Szóval valamennyire elhiszem, és jobban is érzem magam tőle. Meg aztán kipótolja a desszertet, ily módon mindenképpen jobb, mint ha utána sütiznék :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!