Rá merjek állni a mérlegre? Ugye nem fog többet mutatni?
Figyelt kérdés
Tegnap szép nagy adag székelykáposztát benyomtam, két szelet kenyérrel. (fehér kenyér) Ugye ettől nem híztam vissza? 4 napja van hasmenésem is. Szerintetek?2010. jún. 21. 15:17
11/11 anonim válasza:
Ismerem az érzést... Nekem is az van, vagy volt, vagy magam sem tudom... De én nem hívom fel ezzel magamra a figyelmet, nem mondom senkinek, hogy nézd fogytam, vagy basszus, híztam. Magamban tartom. Ha fogyok örülök, ha hízok sírok. Ez van... Én nem is akarok "meggyógyulni", mert ahogy belegondolok, h ilyenből meggyógyulni, kinevetem magam... Én elvagyok így, tudom, később bajom lesz belőle, de nekem elegem van mindenből... Van, aki szeretne élni és minden álma, hogy éljen és meghal egy kur.va rákban csomó szenvedés után, valakit elüt egy autó hirtelen... hiába figyeltem oda magamra régebben, 2éven keresztül felfázásaim voltak, pedig nem volt kint a derekam és mindig felöltöztem jól.. Szóval, nekem elegem van és azért csinálom ezt, amit csinálok... Pedig aki ismer, az azt látja, hogy vidám vagyok és szeretek élni. Élni szeretek, csak nem ebben a világban, hanem a sajátomban. Az emberek is nagyon gonoszak tudnak lenni, ok nélkül... Áhh, mindegy.. Bocsi, kiborultam. Majd átmegy rajtam ez a sok hülyeség. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!