Mikor álljak rá a mérlegre?
Figyelt kérdés
szóval egy héten hányszor, hánykor ???2011. febr. 27. 10:44
1/7 anonim válasza:
Hát elég kb heti 1x, és reggel nagywc után (ne igyál előtte, ne egyél stb)
2/7 anonim válasza:
heti egyszer elég
mondjuk vasárnap reggel
3/7 anonim válasza:
Hetente max 1x! Nem kell örökösen minden nap megmérned magad! Mert pl. mensi idején lehet párkilóval többet fog mutatni a mérleg. Meg úgy egyébként is.(Ha fiú vagy,akkor sry xD)
Én a helyedben minden héten felírnám,hogy hány kiló vagyok. (: És ez nekem erőt adna,hogy küzdjek az áhított kilók leadásában.:)
4/7 anonim válasza:
én szombat reggel mérem mindig.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy fel tudod-e dolgozni, hogy egy hét alatt nem megy le 5 kg :D. Nem rosszból mondom, de ha kellemetlenül érint, hogy jaj, csak fél kg ment le, akkor jobban jársz, ha csak havonta méred magad, így nagyobb lesz az öröm, mikor 2-4 kg-al vagy kevesebb. De ahogy mások is írták, több tényezőtől függhet a súlyingadozás, ezért sem igazán reális a kilótkól függeni. Nem mindegy, hogy wc előtt, után mérsz, menstruáci alatt vagy sem, étkezés előtt vagy után. Azt ajánlom, akár hetente, akár havonta mérsz, mindig ugyanakkor, ugyanúgy, tehát ugyanolyan ruhamennyiség (ha nem meztelenül méred magad), reggel wc után, étkezés előtt, s ha nőből vagy, ne egy menszeszes napot válassz ki :).
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek !! :))
am miért mutat többet mensis napokon ?
2011. febr. 27. 20:02
7/7 anonim válasza:
Megnöveszik a víztartalom (nem tudom, konkrétan hogyan nevezik ezt :D), ez érezhető is, pl. mikor a melled feszül ilyenkor meg stb. Úgy tudom, akár 1-1,5 kg-al is mutathat többet a mérleg ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!