Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakran álltok rá a...

Milyen gyakran álltok rá a mérlegre? Ez normális?

Figyelt kérdés
Én eddig minden reggel ráálltam (lehet, hogy ezt rosszul tettem), napokig semmi változás, aztán egyik reggel -0,4kg, másnap +0,5kg. :S Pedig alig ettem valamit... Ez normális??? Mikor kezdek el igazából fogyni? Már másfél hete csinálom a diétát.
2011. febr. 9. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én ha nem felejtem el minden nap, de nem akarok fogyni , csak azt nézem hogy az ideális súlyomon vagyok e. de ha nem állnék rá mondjuk egy hétig az sem zavarna.

szerintem mivel te fogyózol ezért ne minden nap mérd mert az zavaró lehet. mérd hetente egyszer, mondjuk hétfő reggel wc után reggeli előtt.

2011. febr. 9. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs mérlegem :) Amíg volt, addig min. hetente egyszer, fogyókúra idején naponta többször is :)
2011. febr. 9. 18:34
 3/11 anonim válasza:
Sztem próbálj mondjuk 3-4 naponta ráállni,ki tudja mitől van az a pici ingadozás.Akkor már lehet nagyobb lesz a különbség,akár -1 vagy -1,5 kg is.Az öröm is nagyobb lesz :).Régebben én is gyakran mértem magam,most meg 2-3 havonta,mert itthon nincs mérleg,másnál szoktam ráállni :)
2011. febr. 9. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is ráállok naponta többször, nekem ez így jó. Az ingadozás bármitől lehet, pl. több vizet tart vissza a szervezeted. A lényeg, hogy a hét végére legyél kevesebb mint a hét elején. :)
2011. febr. 9. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én naponta többször

Sajnos mániám. Gondoltam arra is, hogy kidobom.. :D

2011. febr. 9. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindig a nap ugyanazon szakaszában érdemes mérni: pl. a reggeli pisi-kávé után. Nőknél hormonális alapon a szervezet néha vizet tart vissza (pl. mensi előtt). Ilyenkor akár 3-4 kg-mal is többet mutathat a mérleg, de ettől nem kell megijedni, hiszen magától lemegy. Én épp emiatt már nem is nagyon hiszek a mérlegnek. Inkább tükörbe nézek, megmérem a csípőmet, vagy a nagy-bevásárlásnál észreveszem, ha gyengültem. Amúgy kezdj el sportolni is a diéta mellé, ha tényleg eredményt akarsz.
2011. febr. 9. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Én hetente mérem magam. Ez így pont jó. Most attól hogy naponta nézem a súlyom, még nem leszek kevesebb. Tiszta hülyeség.

Amúgy is csak azt érzem eredménynek, amikor egyel kisebb méretű nadrágot kell vásárolnom. Az hogy mit mutat a mérleg az másodlagos. Csak a miheztartás végett nézem.

2011. febr. 9. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez az ingadozás a megevett étel minőségével függ össze. Pl. téliszalámi, szalonna, olajos magvak stb. emésztése tovább tart, és nagyobb táperőt is jelentenek. Az "ürülésük" is tovább tart. A könnyebb kaják hamarább is távoznak. Ez az ingadozás egyik okozója. A másik pedig a napi testmozgás által ledolgozott energia. Ami láblógázással, és sopánkodással igen kevés, míg erős testmozgással lényegesen több. Meg az sem mindegy, hogy wc használat előtt vagy után mérickézel, papucsban, vagy bakkancsban stb...
2011. febr. 9. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden reggel rá kell állni, evés, ivás előtt ez a biztos. Mert így tudod hogy állsz, és vigyázol is. Az a fel le ugráló egy-két deka meg sose szegje kedved ;) De viszont evés után ne állj rá, mindig csak reggel, mert CSALHAT EVÉS UTÁN A MÉRLEG!
2011. febr. 9. 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sajnos sokszor ráállok, néha félóránként it. Nem tud más foglalkoztatni csak a súlyom és hogy milyen jó lenne normálisnak lenni testsúlyilag. Először nem is mértem magam, csak az 1. hónap után, de nagyon rászoktam :S
2011. febr. 9. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!