Hogyan adhatnek le 5-11 kilot kb oktoberig? 16 éves lány vagyok
172 cm magas vagyok és 61-58 kg kozott mozog a sulyom.
Mell: 87cm
Derek:71cm
Csipo:89cm
Ne akarj direkt fogyni. Vékony vagy.
Inkább mozogj, edz, hogy jó formában legyél.
Ha van valami nagyon gázos az étkezésedben, akkor azon változtass. Pl. ha naponta édességgel tömöd magad. Vagy ha rendszeresen eszel gyorskaját, félkész kajákat.
De drasztikus változásra nincs szükséged.
11 kg-t meg nehogy fogyj. Az már nagyon durva lenne. 48 kiló 172 cm-hez???? Az már a beteg kategória.
Ugyanilyen magas vagyok, kb ugyanekkora centikkel indultam, bő egy éve, ugyanennyi idősen. 61 kilóval kezdtem, az már meglátszott, aztán egészségesen, több hónap alatt lefogytam kb 56-ra, akkor nagyon vékony, de izomtalan voltam, azóta pedig folyamatos sporttal 57-58 vagyok, határozottan szálkás, izmos. Most azt eszem, amit megkívánok.
Szóval semmiképpen se fogyj le még 55 alá se, hanyagold az egészségtelen nasikat (chips, csoki, cukros üdítők, édességek stb), igyál sokat, sportolj valamit, amit szeretsz, heti 2-4 alkalommal, egyél aránylag sok fehérjét, és a szervezeted majd megáll a fogyásban magától ott, ahol kell. Még görcsösen sem kell számolnod a kalóriát, csak egyél tudatosan, és sportolj sokat. Hajrá, mi szorítunk Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!