Meddig lehet még fogyni (kórházba kerülés nélkül) és hogyan gyorsíthatnám a fogyást? 37 kg,165 cm Help!
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 00:28
1/7 anonim válasza:
öööö... szerintem már most is túl vékony lehetsz ennyi kilóval:D nemkell többet
2/7 anonim válasza:
Mielőtt még valaki aggódna biztos kamukérdés :D
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg KAMU bár nem tudom, h ki milyen kedvébe van, h ilyen IDIÓTA kérdéseket tesz fel, de ha netán ennyi is lennél akkor jelentem közel állsz ahhoz, h meghalj! Na szia!
4/7 anonim válasza:
KAMUS JÓ REGGELT , MAGYARORSZÁG !
5/7 anonim válasza:
ha te ennyi kilo lennél, akkor már a korházban feküdnél
én avgyok 165 cm és 55 kilo és minidg mondják h így is hízhatnék egy 2-3 kilot
szóval KAMU KÉRDÉS
de:
minek kell ezt csinálni? azért h szívasd a többieket h van aki igenis hosszú és kitartó munkában áll h fogyjon de meg jössz ezzel a baromsággal?
lépj ki innen, ezt nem azért találták ki, kezeltesd magad beteg vagy!! nyomorék...
7/7 anonim válasza:
Istenem..az ilyenek olyan szánalmasak..de komolyan..ne szórakozzál már ilynekkel...ha meg ténylegennyi vagy akkor nagyon fogyatékos is egyben vagy csak azt akarod h mindenki azt mondogassa neked h milyen vékony vagy.....még sajnálni se tudlak hallod...pff-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!