Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Édes-savanyú rizses csirke...

Édes-savanyú rizses csirke diétás?

Figyelt kérdés
Most keezdtem a diétát, 2 napja csak pufirizsen és, salátán és zabkásán élek. Ha már a csirke-rizs diétás étrendbe tartozik, ehetek-e este kínaisnál édes-savanyú csirkés rizst?
2018. aug. 4. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha belefér a kalóriakeretedbe, akkor persze.
2018. aug. 4. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Értelmetlen a kérdés.
2018. aug. 4. 16:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Értelmetlen volt a 2-es hozzászólása.
2018. aug. 4. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A "pufirizs, saláta és zabkása" nagy hülyeség, ettöl nem fogysz le, csak rettentö hamar megunod, és feladod, emellett egy csomó hiányod is lesz.

Sokkal jobb a kínai - vagy bármi más normális - kaja, csak arra figyelj, hogy a napi kalóriakereten belül maradj.

2018. aug. 4. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

2 napja szinte csak szénhidrátot eszel? Az elég rossz ötlet.

A rizses csirke sokkal jobb.

Nincs olyan, hogy egy étel diétás. Sokféle diéta van és a mennyiségek is számítanak. Bármivel lehet fogyni.

A legtöbbeknek szerintem jó étel ez fogyáshoz, de persze akinek extrém kis kalóriamennyiség fér vagy feltűnően nem laktatja a rizs, annál már problémás lehet ez. Ha nem mozognék, akkor nekem a vacsora élből megakasztaná a fogyásomat, mert addig bőven leenném a keretet. Úgyhogy erre nem lehet egyszerűen válaszolni.

2018. aug. 4. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Szörnyű konkrétan az eddigi étrended. Sokkal változatosabban kell, és lehet is étkezni, ráadásul pl. pufirizs fogyókúra alatt... No comment. Látszik, hogy az egész fogyás dologgal nagyon nem vagy képben. Szerintem keress fel egy dietetikust.
2018. aug. 7. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!