Milyen volt a mai étrendem?
reggeli: 2 szelet rozskenyér paprikával, paradicsommal és egy paprikával
tízórai: egy szelet rozskenyér sajttal
ebéd: répa, alma
vacsi: egy merőkanál zöldségleves. egy kis rizi-bizi meg olajban kisütött natúr csirkemell
tudom, a tízórait és az ebédet kifejezetten elrontottam, illetve az ebéd és a vacsi pont fordítva lett volna jó, de így alakult a mai programom sajnos, a kérdés az az, hogy mennyire léptem túl a határokat, és hogyan tudnám kompenzálni ezt a napot?
nem fogyózok, csak súlyt tartok
köszi
szerintem ez egész jó
az én reggeli fél kg cseresznyémhez képest.. :D
Milyen volt a mai étrendem ? Reggelire lecsúszott egy kis tegnapról megmaradt rántott husika, kb 4 szelet asszem és hozzá egy kis sült hasáb. Majd rá másfél órára benyomtam egy somloit és 4 túrós palacsintát, majd 2 csokissat. Ebédre gulyás leves, 2 tányérral majd véres és májas húrka, tesis krumplival meg ubival. 4 óra kele ettem belőle újra. egy két óra elteltével 500g os fagyi zserbós :) nyami. az leszalatt pik pakk. nincs több az a baj :(
este meg 5 sajtos bagett, sonkával, paradicsom,paprika, szalámi, kecsöp, kamamber sajtika. most meg haverokkal néztük a foci mecset és 4 en bevertünk 2 óriás pizzát. :)
most fullon vagyok, de ki tudja még mi lesz ma.
Én 175 cm vagyok 65 kg és állandóan fogyok, ha nem eszek.
Imádok enni :):)
Első!
ennyit egész napra? :O nem hangzik túl soknak :S (meg amúgy se szeretem a májast...) és mégis a mai napom után lelkileg jobban érezném magam, ha egy fél kg cseresznyét ettem volna ma tízóraira és nem még egy szelet kenyeret... sebaj, holnap dupla futás azt hiszem:)
az az áldott jó gyors anyagcsere, és szerencsés emberek:D a bátyám is ilyen! pár éve du 4 körül megevett egy kg rizsből készült rizses húst, és utána este 7körül a családdal vacsorázott még egyet (már csak tojásrántotta maradt nekünk)
meg se látszik rajta, én meg irigykedek, h miért nem én kaptam ezeket a géneket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!