Hogyan és mennyi idő alatt tudnék lefogyni 7-8 kilót?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék le fogyni 7-8 kilót és az érdekelne hogy mennyi idő kell ehez és hogy miket kell egyek.
Amúgy 156 cm vagyok és 47 kiló és szerintem ez rengeteg!!
2018. júl. 31. 17:14
1/10 anonim válasza:
7-8 kilót akarsz fogyni, mikor 47 kiló vagy??? 39 kiló akarsz lenni? Tán elment a józan eszed?! Ha szerinted 47 kg rengeteg, még akkor is, ha 156 cm magas vagy, akkor szerintem neked egy pszichiáterre van szükséged!
2/10 anonim válasza:
Ugye ez csak kamu kérdés? Mert ha nem, akkor baj van... :(
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg se állj 25 kilóig!
4/10 anonim válasza:
keresd fel a háziorvosod és mond neki hogy anorexiás vagy
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez nem sok?Aor nincs szüség fogyásra?DE az a ba hogy nagy a hasam:(
2018. júl. 31. 19:03
6/10 anonim válasza:
Nem fogynod kell egy cseppet se sőt még híznod is kéne.
Edzened kell, sportolni hogy jól nézz ki és jól is érezd magad a bőrödben.
7/10 A kérdező kommentje:
Sportolok.Akrobatikus rock and roll-ozok heti 2x
2018. júl. 31. 19:45
8/10 anonim válasza:
hát ez aztán tényleg hatalmas nagy sport, ennél valami jobb kellene mert ha nem látod magadon a megfelelő hatását akkor sok értelme nincs
10/10 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, aki 160 centivel 42 kilósan kövérnek gondolja magát, ő is rokizik, és neki is nagy a hasa. Gondolom láttál már etióp kisgyereket. Az éhezéstől puffad a hasatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!