Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma 2 banánt ettem, egy sárgaba...

Ma 2 banánt ettem, egy sárgabarackot, és két szelet teljes kiőrlésű kenyeret light margarinnal. Sok ez?

Figyelt kérdés
Nem akarok visszahízni, ma már max. tejet és vizet iszom, és gyümölcsöt eszem, kivéve banánt. Szerintetek?
2010. jún. 19. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

alapvetően elég szénhidrátdúsan étkezel.

a banánban sok értékes anyag van, de sok a cukor is, és kevés a rost. sárgabarack is cukros, és a kenyérben is sok a szénhidrát.

amúgy engem speciel a banán fog, nem hajt meg.

én a banánt lecserélném paradicsomra, paprikára - árban nagyjából ugyanott van.

tudom, hogy a pénz nagy úr, de lehet azért trükközni, a helyzet nem olyan reménytelen, ha az ember leül egy papírral kalkulálni, szépen, nyugodtan :)))

én cukorbeteg vagyok - sejtheted, hogy beparáztam, milyen sok pénzbe kerül majd enni. aztán végül addig ügyeskedtem, míg kiderült: még jobban is kijövök.

remélem, problémamentes lesz a műtéted, mielőbbi jobbulást kívánok!

2010. jún. 19. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

juj, tragédia, hogy evet 2 banán és egy barackot ma...az nem tűnik fel senkinek, hogy a hülye anorexiás liba nem evett ma gyakorlatilag semmit, csak koplalt....nem mellesleg a banán nem hizlal, mert ugye hizlaló kaja nem létezik, csak túlzott mértékű zabálás...és bármit terjesztenek a banánról jó pár vitamin, rost és ásványi anyag megtaláltató benne....

de mindegy alig evett kb 600 kcal ma, vagyis koplalt, de azért beszéljétek még le arról a pár gyümölcsről is....istenem...

2010. jún. 19. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
amúgy meg kéne valami főtt kaját vacsorázni, rizs, saláta, sült hús... bár végül is, ha annyira nem tartod magad, annyira nem tiszteled a tested, hogy normálisan étkezz, és valami minimális napi 20 perces mozgást beiktass, akkor koplalj csak, és megérdemled, hogy tönkremenjen a bőröd, a hajad, a körmeid, az emésztésed, és meddővé válj...+ a többi randa következménye az anorexiának...nyugodj békében
2010. jún. 19. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
16.28 kösz hogy leírtad, spóroltál nekem időt!
2010. jún. 19. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok, csak azon akadt meg a szemem, hogy nem volt pénzed kajára. A napi 4 banán árából már sokkal értelmesebb dolgokat is lehetett volna venni szerintem, de mindegy.
2010. jún. 19. 20:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Jajj nem tudok mozogni, mert xy, full kamu duma... Lusta disznó vagy, az a baj. Lemész egy konditerembe, és annyi gép van, ahol semmi szükség nincs a lábadra.... És fogynál is... De nem akarásnak nyögés a vége.
2010. jún. 20. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!