Ma 2 banánt ettem, egy sárgabarackot, és két szelet teljes kiőrlésű kenyeret light margarinnal. Sok ez?
alapvetően elég szénhidrátdúsan étkezel.
a banánban sok értékes anyag van, de sok a cukor is, és kevés a rost. sárgabarack is cukros, és a kenyérben is sok a szénhidrát.
amúgy engem speciel a banán fog, nem hajt meg.
én a banánt lecserélném paradicsomra, paprikára - árban nagyjából ugyanott van.
tudom, hogy a pénz nagy úr, de lehet azért trükközni, a helyzet nem olyan reménytelen, ha az ember leül egy papírral kalkulálni, szépen, nyugodtan :)))
én cukorbeteg vagyok - sejtheted, hogy beparáztam, milyen sok pénzbe kerül majd enni. aztán végül addig ügyeskedtem, míg kiderült: még jobban is kijövök.
remélem, problémamentes lesz a műtéted, mielőbbi jobbulást kívánok!
juj, tragédia, hogy evet 2 banán és egy barackot ma...az nem tűnik fel senkinek, hogy a hülye anorexiás liba nem evett ma gyakorlatilag semmit, csak koplalt....nem mellesleg a banán nem hizlal, mert ugye hizlaló kaja nem létezik, csak túlzott mértékű zabálás...és bármit terjesztenek a banánról jó pár vitamin, rost és ásványi anyag megtaláltató benne....
de mindegy alig evett kb 600 kcal ma, vagyis koplalt, de azért beszéljétek még le arról a pár gyümölcsről is....istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!