Ma 2 banánt ettem, egy sárgabarackot, és két szelet teljes kiőrlésű kenyeret light margarinnal. Sok ez?
Figyelt kérdés
Nem akarok visszahízni, ma már max. tejet és vizet iszom, és gyümölcsöt eszem, kivéve banánt. Szerintetek?2010. jún. 19. 13:10
1/16 anonim válasza:
banán, sárgabarack, tej... igazi fogyókúrás dolgok...
2/16 anonim válasza:
Ettől max hasmenésed lesz, de nem fogyókúrás kaják.....
3/16 anonim válasza:
Találj még egy-két hasonló ilyen gyümölcsöt, bár akkor már inkább tortát ennék, abban sincs kevesebb cukor:)
4/16 anonim válasza:
hát én eleve nem ennék banánt, ha fogyóznék, mert kb nulla a tápanyag értéke, viszont rengeteg cukor van benne, ennél fogva hizlal. Aztán meg eszed a sárgabarackot, iszod rá a tejet, jól meghajt, szóval értelme nem volt, hogy megetted/ittad. Egyél mindent, csak többször keveset, és este 6 után semmit. Mondjuk ha az édességet kerülöd az még jobb. És kezdj el mozogni, így biztosan nem fogsz visszahízni ;)
5/16 A kérdező kommentje:
Mozogni nem tudok sajnos, mert a lábamban csontkinövés van, és műteni fognak jövő héten. -.-
2010. jún. 19. 13:34
6/16 A kérdező kommentje:
Édességet meg kb. fél éve ettem utoljára.
2010. jún. 19. 13:34
7/16 anonim válasza:
A banánnal, sárghabarackkal pótolod az édességet ne aggódj, bár ezt én nem nevezném fogyókúrának. De azért a barackra tej miatt nem árt, ha otthon maradsz és WC közelben leszel:))
8/16 anonim válasza:
miért hiszi mindenki azt hogy a barack-tej párosítás meghajt? :D engem egyátlalán nem.
amúgy meg a banánban igenis vannak fontos tápanyagok, de azért tény hogy eléggé hízlal
és szeritnem inkább egyen gyümölcscukrokat (mondjuk ne nagy mennyiségben :D) mintsem tortákat, meg egyebeket.
10/16 A kérdező kommentje:
Napi 2 banántól, ami reggelire fogyott, szerintem senki nem hízott meg :Đ Legalábbis én úgy voltam, hogy 1 hónapja minden nap 4 banán, és egy vajaskenyér :Đ (nemvolt pénzem kajára) és fogytam, nem híztam :DDD
2010. jún. 19. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!