Nem tudok lefogyni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Számtalan fogyókúrát, állítólag bevált módszereket kipróbáltam, de nem mennek le a kilók.
Rendszeres sportolás alap, de nem megy.
Voltam orvosnál, elvileg semmi bajom.
Semmi változást nem látok, hónapokig próbálok egy-egy módszert, de se súly, se méret csökkenés nincs.
Mit tegyek?
2018. júl. 26. 17:53
11/14 anonim válasza:
Remélem legalább disznózsírt zabáltok kétpofára. Csak ne lepődjetek meg ha 50 évesen szívinfarktust kaptok.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy menjen a bunkózás.
Utálom ezt.
Csak tippeket kértem, nem kioktatást.
2018. júl. 27. 18:54
13/14 anonim válasza:
Én is így kezdtem, egyik módszer se vált be. Kicsit kutattam. Végül arra jutottam, ez egyen függő. Kísérleteztem egy ideig. Sok fele ételt próbáltam, mit emesztek jól, mi az aminél nem erzek terhelést, de van energia belőle, mi az aminél nem hizom. Végül rájöttem, borsó, sajtok, tojás, csirkemell, csoki, rizs és zöldségek amik a legjobbak számomra. Ezektől nem voltak emésztési zavaraim, akarmennyit ehettem, nem hiztam, sőt, elkezdett csökkenni a súlyom . A napi mozgásom elég sok alapból, de ha volt idom, próbáltam futni, vagy lemenni kondizni. Én 65kgrol fogytam 50-re, durván fel év alatt (160 vagyok). A zsirtol én sem hiztam, de ha túl arra ment a mertek, a bőröm feszessege adta meg magát. Tehát kombináltam feherjekkel, mozzarella, tojás, csirkemell. A rizs és csoki nekem a legjobb szénhidrát forrásnak bizonyult. Sajnos a Liszt, bár nem vagyok gluten érzékeny tudtommal, engem puffasztott és gyakran fajt a hasam tőle. Nem hagytam el, napi egyszer, pl reggeli szendvics, megeszem azt is. Mióta ezt követem, ehetek bármit, nem hizom . Ami nekem tiltó listán van ilyen szempontbol, az a tészta. Attól gyakran elnehezulok és hizom is. Attól meg néha az is benne van az ez rendben. Ne ignoralj semmit, de a fo ételek azok legyenek, amiket ilyen szempontbol előnyösnek talaltal. Figyelj magadra.Szerintem te is kiserletezz, mi az amit könnyen emésztesz, megtolt energiával de nem nehezulsz el. Mindenkinek más :) melle ha sportokat is rendszeresen, főleg váltva ( kardio-erősítő), tuti lesz eredmény :) a tested jelez, öt kovesd :)
14/14 anonim válasza:
libazsírt ettem.
de nem tudom ki hány éves, vagy a kérdező mennyi. lényeg az h én 36 vagyok, és baromi nehez legyogyni 30 felett.elötte pikk pakk lefogytam, 30 felett sokkal nehezebb.tehát még "fiatalon"húzzatok bele..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!