Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok lefogyni. Mit tegyek?

Nem tudok lefogyni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Számtalan fogyókúrát, állítólag bevált módszereket kipróbáltam, de nem mennek le a kilók.

Rendszeres sportolás alap, de nem megy.

Voltam orvosnál, elvileg semmi bajom.

Semmi változást nem látok, hónapokig próbálok egy-egy módszert, de se súly, se méret csökkenés nincs.

Mit tegyek?

2018. júl. 26. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
En ugy fogytam 9kilot most hogy 1500kaloriat ettem egy nap es heti 2x sportoltam 1-1,5 orat a tobbi napon neha lepcsoztem tornaztam. Es az elso egy honapba meg se mozdult a merleg!! Bekell induljon az anyagcserednek es a tartalekot a zsirt kell elegetned. Turelem nekem 3-4 honap volt a 9kilo de en 70rol 61re fogytam
2018. júl. 26. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem másoknak kifejlesztett módszerrel kell próbálkozni, hanem a saját utad megtalálni. Nekem sosem működtek a mások módszerei (alapnak jók persze), vagy nem tudtam annyira szigorú lenni magammal vagy nem értettem egyet a módszer egy részével vagy nem működött nálam. Én ezért inkább sok mindent összegyúrva (kevesebb kalória, de nem pontosan számolva, egészséges alapanyagok, csökkentett ch, több víz, zöld tea..stb nekem megfelelő mozgásformák) fogytam. Igazából nem is kúra volt ez, hanem életmódváltás. Ami nálam segített még szerintem, hogy nem határidőt, meg cél kilót tűztem ki, hanem csak magát a fogyást, egészséget (8 kg ment le). Ezt tanácsolom neked is. Keress, kísérletezz, mi az, amit nem érzel önkínzásnak, szép lassan alakítgasd át az életed,étrended, törekedj az egészségre és egyszer csak kilókban is látni fogod.. Nálam legalábbis működött. :)
2018. júl. 26. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem kell semmilyen módszer. A legtöbb átverés, csak üzlet, nem tartható.

Egyél kevesebbet! Így biztosan fogyni fogsz.

Ha van rossz szokásod, akkor hagyd el (nassolás, cukros italok, gyorskaja, stb.).

2018. júl. 26. 19:20
 4/14 anonim válasza:
65%
Lehet hogy hülyén hangzik de én a sok zsíros kajától fogytam le. Régebben 78 kg voltam és most, 53 kg vagyok. Fél év alatt adtam le 25 kg-ot úgy hogy tükorzojást rántottát stb...t ettem. Mert nem a zsír hanem a szénhidrát hízlal.
2018. júl. 26. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Tavaly én is zsírral fogytam 3 het alatt 15 kg.

reggel csak egy kavet ittam, egy evőkanal zsírt ettem vizzel leöblitve.

ebedre zöldköret csirke mellé egy kanál zsír.

vacsi ugyanez.

ha zsírt eszel elnyomja az éhséget, nem vagy éhes.nincsenek falásrohamok.

2018. júl. 26. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:

#1 vagyok,

Utolso milyen zsirt ettel ? Kivancsiva tett lehet kiprobalom.

2018. júl. 26. 23:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat. Ezt a zsír dolgot enis kipróbálnám, mit ettetek?

Ha ennél kevesebbet eszek éhen halok. :)

Igyis küzdök, sokszor leesik a vercukrom.

2018. júl. 27. 00:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Én ugyan zsírt önmagában akkor se ennék, ha fegyvert tartanának a fejemhez, de érdekes módon nekem is úgy alakult, hogy fehérje, zsír bevitel mindig sok, általában mindkettővel túllépem a napi keretet, a szénhidrát viszont sosincs meg, a nap végén még mindig ehetnék, ha akarnék, tiszta szénhidrátot (de nem teszem).
2018. júl. 27. 07:49
 9/14 anonim ***** válasza:
A lelkedet tedd rendbe, és utána olvadnak a kilók.
2018. júl. 27. 09:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen mozogsz és semmi bajod és mégsem fogysz, akkor biztosan túl sokat eszel.

A másik verzió, hogy már nincs miből lefogynod.

Más nincs.

De persze próbálkozz az újabb csodával (zsírevés). Gratulálok.

2018. júl. 27. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!