Méregtelenítéskor szabad enni barackot, szilvát és banánt?
Mert tegnap nem ettem semmit, még ma sem, még pár napig kéne ezt csinálnom, de anyukám folyton mondja, hogy egyek, mert idehozott 3 zacskó gyümölcsöt és el fog rohadni.
Szóval baj lenne, ha ma ennék mindegyikből kicsit, meg holnap, aztán utána folytatnám, ahol abbahagytam? Vagy így már nincs értelme?
3 barack 6 szilva 2 banán és csodálkozik hogy rosszul van😭😂😂
A böjtölésed csak úgy lesz sikeres ha az ötödik napon tepertővel töltött csülkös pacalt fogsz enni. Sajnos másképp értelmetlen lesz az 5 napos éhezésed.
Nem.
Azt tervezem, hogy kitisztulok, aztán minél könnyebb ételeket próbálok majd enni.
Nem volt sok. Pici kajszik meg apró szilva. A banán is kicsi volt.
A lényeg, hogy azt hittem egy kis gyümölcstől nem leszek rosszul.
Orvosra nincs szükségem. Talán a szar éle5tmódom a bajom. Napi 16ban rohanok, két órát edzek és 3-4et alszok.
„Napi 16ban rohanok, két órát edzek és 3-4et alszok.”
Ennyi alvás mellett az emésztésed nyilván bemondja az unalmast. Ezt az életmódot nem lehet huzamosabb ideig büntetlenül művelni. Keress fel orvost és változtass ezen az életmódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!