Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eddig koplaltam, de most...

Ha eddig koplaltam, de most beiktatom az étrendembe az ebédet (akármi legyen is. ) akkor visszahízom?

Figyelt kérdés
Edzeni nem túl sok lehetőségem van, mert a lábam visszeres, trombózisveszély - ha megerőltetem magam, begörcsöl az erem, és emiatt kórházba is kerülhetek. Mit ajánlotok? Mit egyek, hogy ne hízzak? Bár még az álomsúlyt sem értem el...De mi az, ami nem hizlal ebédként? Étolajban sült halat és hozzá dinsztolt zöldséget ehetek?
2010. jún. 18. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
hosszú sétákat ajánlom, amúgy bármit eszel koplalás után hízni fogsz...a kifogásokról meg szokj le, beszéld meg az orvosoddal, mit sportolhatsz, szerintem, úszást fog javasolni
2010. jún. 19. 00:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudok úszni!
2010. jún. 19. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Párolt zöldség:

egy kanál olajba beöntesz egy zsák mirelit zöldséget (brokkoli, répa, borsó, kukorica, kelbimbó.. stb) meg egy kis só, és kb 10 percig kevergeted.

Hagymát is piríthatsz bele, ha úgy jobban tetszik.

A rizs sem hízlal, a barnarizs meg kifejezetten gyorsítja az emésztést.

Rizst pl csinálhatsz tojásos rizst, rizibizit, kukoricás rizst.

Aztán ezek mellé lehet pl natúr joghurt, és abba beleönteni kapros szószt azt lehet kapni közértben ilyen kis zacskóban a fűszereknél, és az finom szerintem.

Meg hát lehet bármilyen szószt csinálni így joghurttal.

Aztán pl csirke mellet felvágod kis darabokra és egy kanál olajban azt is megpárolod, kevergeted az még hamarabb kész van, 5perc.

Vagy veszel Fagyasztott heck-et, azt ilyen rácson megsütöd olaj nélkül, teszel rá fokhagyma karikákat, jó sokat, meg egy citrom szeleteket is tehetsz rá és azt úgy bedobod a sütőbe, az is 10perc alatt kész.

Aztán mondjuk csirkemájat, hát azt kicsit több olajba megsütöd, és mikor kész, akkor megsózod.

Aztán pl ha egy tepsibe öntesz sima sót. De jó sokat, és arra rádobsz akár egy egész csirkét, megszórod egy kis flekken fűszerrel, az is jó.

Meg hát rácson bármilyen húst megsüthetsz, pulykamell se rossz.

A disznóhúsok hízlalnak, meg szalonnát sem kéne enni :)

Vagy csinálhatsz sütőben aszaltszilvával töltött csirkét is, azt is szeretem :)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

És az ebéd mellé fejessalátát, paradicsomot, kígyóuborkát, ananászt, utána egy grape fruitot, narancsot, mandarint. Na ezek így jók.

2010. jún. 19. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudsz úszni? akkor ideje megtanulj! ;)
2010. jún. 19. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Lábaidat gyógytornáztatni kell és kezelni kell.

Az az első és legfontosabb! Étrend is nagyon fontos!

[link]

ezen az oldalon minden le van írva, hogy melyik ételben mennyi a kalóri, mennyi a fehérje vagy a szénhidrát stb...

Használd! Reggel mehet a szénhidrát, az esti órákban nem ajánlom. Egyél napi 5 ször kevest, és fontos hogy az időt mindíg betacsd. Sokan a kajából nagy ügyet csinállnak pedig nem kell nagy ügyet csinállni belőle.Lényeg hogy alacson kalóriatartalmú ételeket egyél.sportolni lehet úgy is hogy nem veszed igénybe a lábaidat.Otthon is meg lehet oldani,pl: hátonfekve lábemelés ( has ) oldalra, 1,5 kg súlyal karra válra, és sok más. Úszás lenne a leg jobb edzésmódszer! Ha szeretnéd, hogy tested jól működjön, tanulj meg úszni, és tanuld meg alkalmazni az egészséges életmódot.

Tested meghálálja. Sok szerencsét Én szurkolok neked!

2010. jún. 19. 01:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja igen! A leg fontosabb kimaradt!

Ne koplalj! Azzal csaj nagyobb kárt kokozol!

Vitaminokat is tessék pótolni! Multivitamin és c vitamin minden nap.

A koplalás az a leg roszabb, amit kitaláltál! Semmiképp nem ajánlom!

2010. jún. 19. 01:53
 7/8 anonim ***** válasza:

A rizs szénhidrát, vagyis hízlal!!!! (Igaz, nem annyira, mint a sült krumpli, de könyörgöm, hízlal!!!)

Az aszaltszilva tele van cukorral. Nagyon egészséges, de hízlal.

A bolti öntet, a salátaporok tele vannak műanyaggal, ízfokozóval, tartósítószerrel és cukorral, csak nem ezt írják rá, hanem hogy fruktóz, glükóz meg hasonlók. Attól, hogy kis zacsiban van és natúr joghurtba rakjátok, még hízlal!!!!

Kérdező, halat bármennyit ehetsz, hozzá párolt zöldséget is (kevés olajban, húsleveskockában megfőzni tilos!) és bármilyen friss zöldséget. Öntet csak natúr joghurt és friss vagy szárított fűszer lehet (vagy ecet), lényeg, hogy te állítod össze, és tudod, hogy nincs benne cukor.

Egyébként más húsok is jók, a köret a lényeg. Krumpli, rizs, tészta minden formája felejtős, főleg egy koplalás után.

2010. jún. 19. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja, és a sporttal kapcs-ban a kifogásod az kamu, csak már te is elhitted. Anyukámnak is durván visszeres a lába, a biciklizés kimondottan jót tett neki.

És igazuk van a többieknek. Nem az a baj, hogy nem tudsz úszni, hanem az, hogy nem is akarsz.

Egyébként van vízi aerobic vagy torna, ami hasonlóan kíméletes, mint az úszás, nagyon eredményes, és alacsony vízben van, nem kell hozzá úszni tudni.

Szóval vannak lehetőségeid, csak meg kell keresni őket.

2010. jún. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!