Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit fogyhatok...

Szerintetek mennyit fogyhatok így egy hét alatt?

Figyelt kérdés

naponta: min 2X45 perc futás

min 1 óra úszás

és sok sok szaunázás.

meg valamilyen diéta.( milyet ajánlotok mellé? )

174 cm vagyok lány és 55kg

2010. jún. 18. 21:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nagy a seggem és a combom és nincs mellem. úgy nézek ki mint egy gyökér. ha azt mondjátok hízzak már próbáltam de akkor a seggemre meg a combomra hiztam még! ezért akarok fogyni onnan mert ha fogyok onnan fogyok először...és akkor egységesen leszek sovány.
2010. jún. 19. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
hülyeség szerintem ,hogy 68-69 kg lenne neki az ideális . Akkor már hájas lenne . 4 cm -rel vagyok nála alacsonyabb és 58 kilo és nem vagyok valami vékony . Normális alakom van ,de azért vannak helyek ahonnan fogyhatnék. Mondjuk szerintem 174 centivel és 55 kiloval normálisan nézhetsz ki és nem kell fogynod :)
2010. jún. 19. 18:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 05:01-es. Eleve, mindenkinek más a teste, nem lehet kiló és magasság szerint általánosítani. A 165 cm 68 kilós nem tudom mire olyan büszke, anyám 175 cm és 72 kilóval igencsak kövér, ő is látja és mások is mondják neki. Az nem baj, ha van valakinek önbizalma, de ne mondja már másnak is, hogy az a jó.

Itt van pl. Mihalik Enikő magyar modell, 178 cm és 51 kiló, aki rá azt mondja, hogy nincs jó alakja, az nem mond igazat.

[link]

2010. jún. 19. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem írtam olyat, hogy büszke vagyok, de ha az lennék, se lenne semmi közöd hozzá. Majd ha nekem lesz testképzavarom, is ide írogatok tanácsért, majd akkor kommentelj nekem!

Ja, a képen tényleg jól néz ki a csaj, de honnan veszed, hogy 51 kg? Tán megmérted? Mert szerintem, tuti, hogy több, ha tényleg 178 cm. Legalább gondolkozz már! Vagy mindent elhiszel, amit olvasol, vagy mondanak neked??

Nincs másról szó, hogy jelenleg divat a soványság, és a csajok inkább anorexiásak lesznek, csak hogy megfeleljenek a diszkóban a fiúk elvárásainak, mert ha átugorják a tüzes karikát, még lehet, hogy aznap este meg is kettyinti őket valaki... Szánalmas és beteg az ilyen ember. Nagyon ritkán látni olyan lányt, aki tényleg szép, csinos és formás.

2010. jún. 19. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Amúgy megnéztem még pár képet erről a mihalik csajsziról, hát elég gebe szegény. Pl. itt:

[link]

max. fotoshoppal javított képeken nézhet ki jól.

2010. jún. 19. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:

20:12

Nekem meg 175 cm-vel és 70 kilóval olyan kiálló csontjaim vannak, hogy mondom, ha lemegy két kiló (melegebb időszakokban, mikor nem kívánom a kaját, vagy vizsgák előtt) teljesen "kilapulok" :)

Nagyon nagy közhely, de függ egyéni csontozattól, alkattól, de nem gondoltam, hogy ennyire. Én aszerint módszer szerint számoltam ki az ideális súlyt a 174 cm-höz, hogy a magasságból elveszek 105-öt, és az a szám kilóban az ideális. Ez nem működik? Nekem ez bevált, 175-105=70, pont jó.

Nem tudom.

Irigy viszont nem vagyok rá, én 55 kilósan olyan ocsmány lennék, hogy ki sem mernék mászni az ágyból.

Kérdezőnek továbbra is annyit, hogy ne egy hét alatt akarjon lefogyni, és próbáljon formásítani célzott, nagy ismétlésszámú, nagy intenzitású gyakorlatokkal. nem csak a test zsírtartalma, hanem az izomzat is befolyásolható, és az egészségesebb lenne...

2010. jún. 19. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt is gyönyörű:))

[link]

2010. jún. 19. 21:00
 18/18 anonim válasza:

Kb. heti egy kiló a normális fogyás, ennél több már olyan, ami nem marad úgy, nem zsírból történik.

Vékonyabb leszel, de lötyögni fogsz, vagy elfogynak az izmaid is. Heti 4 edzésnél több már sok.

Ezzel a magassággal egy sportos testalkatú nő kb. 60 kg, egy modell 50-55.

Az, hogy neked mi a normális az függ az adottságoktól, van aki már 55 kilóval is kórosan soványnak néz ki.

2013. okt. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!