162 cm-hez 90 kg?
Tudom, hogy ez nagyon sok.
Mennyi lenne az ideális testsúly?
Lányol akik sokat fogytatol leírnátok hogyan és mennyi idő alatt sikerült?
18/L
kb 35-40kg-mal kevesebb lenne az ideális.
hogyan: kevesebbet enni
idő: heti kb 1kg
2-3 év alatt egészséges ennyit leadni, hogy tartós maradjon
hogyan? kivizsgáltatod magad, ha felmerül a hormonális rendellenesség gyanúja. hajhullás, gyulladás, puffadás, nézz utána (ha van)
Hogy? Életmódváltással, és napi 10 perc dzsoging reggel, és minimum fél óra séta, max 1500 kcal. Ne koplalj, mert a szervezeted anyagcseréje belassul, ha ennél kevesebbet eszel hirtelen, és átkapcsol raktározási üzemmódba. Építs ki egy rendszerességet.
50-55, de elég izmosan vagy ha jól oszlik el s jól áll, több is lehet. Majd meglátod, messze van ez még, sokat kell fogynod, az tuti.
Ennyit nem fogytam, de türelem, életmódváltás, szénhidrátcsökkentés, mindenféle nekem működő trükk alkalmazása, s persze mozgás. Nem tudok keveset enni s nem vagyok már nagydarab, nekem kell a fokozott mennyiségű mozgás (kövéren még lazán fogytam mozgás nélkül is, a viszonylag nagy kalóriaigény miatt, persze ezt nem ajánlom senkinek, én sem akartam így csinálni).
Én pontosan ennyi voltam. 162 cm/ 90 kiló. Túlsúlyos. Jelenleg 74 kiló vagyok, de én ezt már szinte tökéletesnek tartom. Fogyásom titka nem titok: Teljes étrend változtatás, kalóriaszámolással. Heti 4x konditerem. Ebből 3 alkalommal súlyzós edzés, és 1 nap aerob edzés. Természetesen minden nap gyalog megyek a munkahelyemre ami oda-vissza napi 5 km gyaloglást jelent. Amiről végleg lemondtam az a kenyér.
Mindent eszek csak mértékkel.
Nem ismered a testtömegindex kalkulátort? Itt megnézheted:
BMI
Paleo étrend és /vagy UPDate S.Norbi, Rubint Réka és mozgás napi minimum 30 perc. 1 hónap alatt 5 kg fogyás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!