Így hogyan fogyjak le?
szobabicigli?görkori?túra?
ezek nem oylan megerőltetőek mint a futás, azt énis utálom,nem bírok futni sokáig megállás nélkül.
próbáld ki ezeket(: sok sikert
Nekem is most kellett szednem 2,5hónapig..én közbe szedtem vízhajtót is mert ami a szteroidtól rádmegy az víz!!
3 naponta vettem be 1 szemet..és még mindig van rajtam tuti .mert a fejem még mindig lufi:)de 82-ről lement 74-re 3 hó alatt!!!
időbe tellik, nekem régen fél év volt mire magamtól visszanyertem a betegség előtti alakom...
figyelj az evésre...minnél kevesebb szénhidrát...nekem 160g ch-t ajánlottak a dokik...
több mint fél éve volt hogy szedtem ezt a gyógyszert igaz mellé pluszban naponta 2000mg antibiotikum + szteroid+ fájdalomcsillapítók :s elvileg ki kellett volna már ürülni ezeknek utoljára decemberben szedtem azóta nem! a doki is azt mondta hogy fél év mire kiürül és vissza fogom nyerni az alakomat de már elmúlt vagyis nemsokára letelik a fél év de én nem sok változást vettem észre! annyit igen hogy már nincsenek pattanásaim meg nem tör rám annyiszor hőhullám!:s arról még nem is beszélve hogy mindenhol tele vagyok lila striákkal! mind ez 20 évesen! utcára nem merek kimenni áhh meg mindenki azt kérdezgeti jajj de meghíztál elegem van már és mondhatom hogy hát igen mert ilyen meg olyan gyógyszert kellett szednem :S tisztára kikészültem :S
szénhidrátot nem igazán eszem fehér kenyeret már évek óta nem ettem általában barna kenyeret eszem egy kis szeletet nagyon ritkán( nem szeretem a kenyereket) péksüteményt sem szoktam enni, sütit is 1 hónapban max 2 szeletet :s cukrot ki nem állhatom! ásványvizet iszom meg zöld teát cukor nélkül! ét csokin kívül mást nem eszek ezt is egy héten 2-3 kockát! salátát eszem! sovány húst! burgonyát is csak ritkán és csak főzve! a rizst utálom! és semmi eredmény:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!