Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bisoprololtól hízás?

Bisoprololtól hízás?

Figyelt kérdés
Már vagy 7 éve szedem ezt a gyógyszert a a magas pulzusom miatt.132 volt mikor bevittek az orvoshoz,ez szépen beállítja 60-70.re.Felszedtem pár kilót.Igaz ,hogy elengedtem kicsit magam kajaügyileg,de lehetséges ,hogy a gyógyszer is rásegített ,más is tapasztalt ilyet ettől a bogyótól?

2018. júl. 18. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Van rá esély, igen hallottam már ilyen történetről, de nem kell elhagyni, csak kevesebbet kell enni és nem fogsz hízni nyugi
2018. júl. 18. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ettől híztál. Ha igen, akkor ez egy 100 emberből 1 nél előforduló mellékhatás lehet. Én is szedtem sokáig és nem híztam tőle. Idősebb és fiatal rokonaim közt is van aki rendszeresen szedi és még az öregek sem híztak tőle soha.
2018. júl. 18. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2018. júl. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!