Melyik hízlal jobban?
Figyelt kérdés
A kínai tojásos rizs (fele sima rizs, fele jázmin rizs) vagy a sima fehér rizs? Köszi a válaszokat! Más: hol mérjem meg magam? Mármint a centiket, mert most kezdek lassan fogyózni!2010. jún. 18. 18:12
13/14 anonim válasza:
Amúgy nem annyi,mert 1 tiktakban van 2 kcal, nem kettőben 1 xD
14/14 anonim válasza:
A tojásos rizs hizlal jobban, ez egészen biztos. De a fehér nem tartalmaz túl sok hasznos dolgot, én általában barna rizst szoktam venni. Jobb az íze, olcsó, csak az a baj, hogy 45 percet kell főzni, de nekem megéri.
A mérés: mellnél a legszélesebb ponton, deréknál a legkeskenyebb ponton, csípőnél szintén a legszélesebb, úgy, hogy a fenék is benne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!