4kg dinnyéből kb hány kiló az eheto része?
Cukor, rost es folyadek, semmi mas. Es ha megnezed, mikor szetragod a dinnyet, lenyeled a folyadekot, hiaba volt az elejen tele a szad, utana mar csak egy kis dinnye marad, hisz nagyon nagy resze viz. Szival annak a 4 kilo dinnyenek nemtom, kb negyede lehet "eheto" resz. Ha ezt kivantad, azzal nincs semmi gond. A szervezeted egy igen okos dolog, es nagyjabol tudja mire van szuksege. Te is tudod, nem fogsz mindennap dinnyet zabalni ketpofara mert az ugye egeszsegtelen lenne, de teljesen oke ha neha neha csak egyfajta etelt kivansz, es eszel. Raadasul a dinnyeben is sok ertekes dolog van, a dinnyemagban is
Szoval a kerdesedre valaszolva, egyaltalan nem gaz
Csak az emberek imadjak felfujni a dolgokat :P
Senki nem fújt fel semmit. Én pont azt látom, hogy az emberek imádják elbagatellizálni a dolgokat, csak a kis buborékjuk ne sérüljön, pedig már szerepelt feketén-fehéren a kb. 130 gramm cukor... NEM mindenkinek jó fogyáskor ilyen bődületesen sok egyszerű cukrot enni, gyakran semmiképp.
Mérlegelni kell, befér-e. Én tegnap két pofára ettem a banánt, na az közel sem volt ennyi cukor, mégis, ha kérdést írnék ki róla, kb. mindenki közölné, hogy a banán fogyókúrában tiltott, én pedig betoltam 2 hatalmasat... :)
De a banán mumus, a dinnye pedig "szinte csak víz", a tények pedig nem érdekelnek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!