4kg dinnyéből kb hány kiló az eheto része?
Nagyon vastag héjúnál a fele héj, máskor jóval kevesebb, ez változó.
Ha számolsz, le kell mérned azt, amit megeszel (én az egészet szoktam s kivonom belőle a héjat).
Ha sok mást nem eszel és edzel, kalória szempontjából OK, tápanyag terén nem, de egyetlen napnál az se akkora gond, feltéve, hogy jól bírod. Én kaparnám a falat az éhségtől, a fehérjehiánytól, meg minden, de van, aki kibírja, hogy szinte csak gyümölcsöt egyen egy-egy nap.
#2: Van, akinek jó kedve lesz a cukortól? Azt a kakaóra szokták mondani (nem tudom, miért), a cukorra a pörgést, de amennyire tudom, az tévhit.
Bár egyedszinten lehet bármi, az én hangulatomat és energiaszintemet garantáltan tönkreteszi ennyi cukor...
Mi;rt lenne bárki képmutató? Tudod, mit jelent az?
Én simán eszem görögdinnyét, ha kedvem van, de biztos lehetek benne, hogy aznap se fogok fogyni. Ettől még tudom, hogy van, akinek belefér. Nekem bitang sok cukor.
Azt furcsállom, hogy a dinnyét sokan szinte semminek tekintik, miközben sokan simán 100 gramm és a csillagos ég közt gramm cukrot nyernek belőle. Ezt elég gyakran cselekedve keveseknek OK fogyáskor. Akinek belefér, az tegye, persze, nincs azzal gond. Akinek belefér napi 200 gramm zsír, az pedig eheti azt is, világos.
Attól még a dinnye épp csak szilárd, ízes cukrozott víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!