Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4kg dinnyéből kb hány kiló az...

4kg dinnyéből kb hány kiló az eheto része?

Figyelt kérdés
Most ettem meg egy 8 kg dinnyének a felét és tudom hogy sok benne a gyümölcs cukor de ma csak ezt kívántam, ezen kívül nem igazan ettem ma mást, és meg edzek is így ez annyira nem gáz ugye? :D

2018. júl. 17. 15:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
De.
2018. júl. 17. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Egyszer nem lesz tőle bajod nyugi, legfeljebb kicsit jó kedved lesz a cukortól.
2018. júl. 17. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon vastag héjúnál a fele héj, máskor jóval kevesebb, ez változó.

Ha számolsz, le kell mérned azt, amit megeszel (én az egészet szoktam s kivonom belőle a héjat).

Ha sok mást nem eszel és edzel, kalória szempontjából OK, tápanyag terén nem, de egyetlen napnál az se akkora gond, feltéve, hogy jól bírod. Én kaparnám a falat az éhségtől, a fehérjehiánytól, meg minden, de van, aki kibírja, hogy szinte csak gyümölcsöt egyen egy-egy nap.

2018. júl. 17. 17:02
 4/12 anonim ***** válasza:

#2: Van, akinek jó kedve lesz a cukortól? Azt a kakaóra szokták mondani (nem tudom, miért), a cukorra a pörgést, de amennyire tudom, az tévhit.

Bár egyedszinten lehet bármi, az én hangulatomat és energiaszintemet garantáltan tönkreteszi ennyi cukor...

2018. júl. 17. 17:03
 5/12 A kérdező kommentje:
na miután megettem lemértem és a gyümi része "csak" 1,8kg volt. hát Éhes nem vagyok, ha meleg van szinte csak gyümit és vizet kívánok:D
2018. júl. 17. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
4 kiló dinnyéből - bármiylen furcsa is - 4 kiló dinnye ehető. Hogy mennyi a szárazanyag tartatalom? - nagyon kevés. Nyugodtan számolhatod 4L folyadéknak
2018. júl. 17. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Az kb. 130 g fruktóz, gratulálok. 30 teáskanál. 30! Az gáz, akárhogy is nézzük.
2018. júl. 17. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bele ne dögöljetek már ebbe a kérdésbe, te jó isten, mennyi képmutató ember. :DDD Nem gáz. Inkább egyél ennyi dinnyét, mint zabáld a gyorskaját, minden nap, főleg, hogy ez csak egyszeri eset volt. Nekem vannak napok, hogy csak gyümölcsöt kívánok, mást nem is nagyon eszek, jó, persze van benne gyümölcscukor, de kit izgat, egyszer-egyszer belefér, nem ettől fog utolérni a szívroham, és nem ettől fogsz elhízni.
2018. júl. 17. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi már kezdtem magam elszégyellni:D
2018. júl. 17. 19:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi;rt lenne bárki képmutató? Tudod, mit jelent az?

Én simán eszem görögdinnyét, ha kedvem van, de biztos lehetek benne, hogy aznap se fogok fogyni. Ettől még tudom, hogy van, akinek belefér. Nekem bitang sok cukor.

Azt furcsállom, hogy a dinnyét sokan szinte semminek tekintik, miközben sokan simán 100 gramm és a csillagos ég közt gramm cukrot nyernek belőle. Ezt elég gyakran cselekedve keveseknek OK fogyáskor. Akinek belefér, az tegye, persze, nincs azzal gond. Akinek belefér napi 200 gramm zsír, az pedig eheti azt is, világos.

Attól még a dinnye épp csak szilárd, ízes cukrozott víz.

2018. júl. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!